Fotografie Imobiliara


Pentru ca dorim sa venim in sprijinul agentilor imobiliari si in special a membrilor APAIR am realizat mai multe parteneriate cu furnizori de fotografie imobiliara si nu numai deoarece sunt servicii indispensabile in practicarea meseriei de agent imobiliar. 

In acest sens am identificat profesionisti in domeniul fotografiei specializati pe fotografie imobiliara si am realizat cu acestia parteneriate in favoarea membrilor APAIR.

Va recomandam sa apelati cu incredere la serviciile oricaruia dintre partenerii nostri prezentati mai jos:


VideoImobile


Suntem o echipă pasionată de film și fotografie, cu o experiență de 10 ani în producția de film și marketing online. 

În anul 2009, am lansat VideoGuide.ro, o platformă online unde utilizatorii pot viziona filme de prezentare pentru destinații de interes turistic. 

În anul 2019, am lansat Videoimobile.ro, un portal imobiliar în România. Videoimobile a fost creat pentru ca orice companie imobiliară să poată beneficia de filme și fotografii profesionale la un raport preț/calitate foarte bun. Mai mult, oferim agențiilor un nou concept imobiliar, prin intermediul căruia acestea pot arhiva, descărca și transmite rapid filme și fotografii online și offline. 

Beneficii Videoimobile:

1. Un plus de imagine pentru tine și compania ta. 
2. Câștigi timp și bani evitând deplasări inutile cu potențialii clienți. 
3. Un instrument de comunicare între tine, clienții și partenerii tăi. 
4. Câștigi mai multi clienți printr-o promovare profesională a companiei tale și a imobilelor pe care le reprezinți. 
5. O bază de date de valoare, cu toate filmele, fotografiile și informațiile tale. 

Obiectivul nostru: 

Să realizăm un portal imobiliar util și complex, care să acopere toate zonele din România. E timpul să nu mai pierdem timpul!

Radu Gospodinov


Dupa 21 de ani de sport de performanta, in urma cu 4 ani am decis sa-mi transform pasiunea in meserie.

Astfel, in ultimii doi ani am fotografiat peste 1600 de proprietati si am avut in fata aparatului mai mult de 150 de oameni pentru portrete business.

Combinatia dintre tehnica si pasiunea pentru fotografie, cu punctualitatea, termenele de predare mereu respectate si seriozitatea, ma ajuta sa ofer clientilor un serviciu complet, rapid si de calitate.

Si pentru ca nu ma pricep deloc la cuvinte, va invit pe www.radugospodinov.com  si www.zigomatic.ro  pentru exemplificarea vizuala e serviciilor oferite.

Sorin Badea, Imobiliar Foto


Fotografii de interior si de exterior pentru imobile rezidentiale in Romania. Fotografie imobiliara si de arhitectura.


Imobiliar Foto este noul serviciu de fotografie imobiliara lansat in martie 2013 pentru agentiile imobiliare si proprietarii de imobile rezidentiale de pe raza Municipiului Bucuresti si a judetelor Ilfov si Arges. Asiguram servicii de fotografie profesionala pentru apartamente, case si vile oferite spre inchiriere sau vanzare, la cel mai bun raport calitate/ pret. Colaboram deja cu mai multe agentii imobiliare si persoane fizice si dorim sa ne crestem portofoliul de clienti interesati de o prezentare de calitate a imobilelor din portofoliu. 

Imobiliar Foto este proiectul unei echipe mature, cu expertiza in domeniile fotografic si imobiliar, care include fotografi atestati, cu experienta de 4 - 5 ani in medie si un manager de proiect cu peste 5 ani experienta in domeniul imobiliar comercial si aproape 3 ani experienta in fotografia comerciala. 

Am decis sa incepem acest proiect, pentru ca ne dorim sa vedem mai multa calitate in prezentarea portofoliilor imobiliare, in special a imobilelor rezidentiale. 

Contactati-ne si veti gasi in noi un adevarat suport pentru afacerea d-voastra imobiliara!