Devino trainer acreditat APAIR!


Iti doresti sa impartasesti experienta ta colegilor de breasla si sa faci parte din echipa de traineri APAIR? Daca raspunsul este „Da”, te invitam in echipa! Te rugam sa-ti depui candidatura urmand procedura si criteriile detaliate in continuare:

I.        IDENTIFICARE:

a) Copie CI – se va confrunta cu CI in original;

b) Curriculum Vitae insotit de Scrisoare de intentie.  

II.      INTEGRITATE PROFESIONALA:

Candidatul va fi admis in conditiile in care se bucura de autoritate profesionala si probitate morala in randul comunitatii imobiliare si al Asociatiei.


III.    FORMARE  si ABILITATI:

a) Experienta profesionala ca agent imobiliar de minim 24 luni, dovedita prin unul din urmatoarele documente: contract munca (care sa cuprinda cod COR 3334), certificat de inregistrare persoana juridica (care sa cuprinda cod CAEN 6831) sau contract de colaborare al unei persoane fizice autorizate / persoane juridice cu o persoana juridica detinatoare de cod CAEN 6831;

b) Calitate de membru al APAIR de minim 12 luni, avand cel putin doua examene de Curs de Cod Etic si Initiere Realtor absolvite cu succes;

c)  Copie diploma absolvent curs formator, cu studii superioare (cod COR 2424 Specialist in formarea si dezvoltarea personalului) sau curs instructor/ preparator formare, cu studii medii (cod COR 333309 Instructor/Preparator formare) – se va confrunta cu Diploma in original;

d) Copie diploma absolvent al cursurilor internationale SELLER REPRESENTATIVE SPECIALIST si ACCREDITED BUYER’S REPRESENTATIVE (candidatul va fi absolvit, cumulativ, ambele cursuri de specializare) in cadrul Real Estate Business Institute (afiliat al NAR) sau al cursului international CERTIFIED RESIDENTIAL SPECIALIST in cadrul Residential Real Estate Council (afiliat al NAR). In oricare dintre situatii, candidatul poate fi si absolvent al cursurilor efectuate online. Reprezentantii APAIR vor verifica la REBI sau RRC absolvirea cursului/cursurilor de catre candidat.

IV.   EXPERIENTA PRACTICA :

Practicant al Reprezentarii Exclusive, efectuand dovada incheierii cu succes a cel putin 20 contracte de Reprezentare Exclusiva a vanzatorului sau a cumparatorului, intr-o forma dovedita. Se accepta inclusiv contracte de Reprezentare Exclusiva in care candidatul a actionat ca membru al unei echipe si/sau ca manager agentie imobiliara – in acest caz, candidatul va mentiona numele persoanei/persoanelor alaturi de care a prestat servicii clientilor, pentru fiecare contract in parte.

Candidatii ale caror dosare vor fi acceptate de catre Comisia de Educatie din cadrul APAIR in baza documentatiei enumerate mai sus, vor fi programati pentru o intalnire cu membrii Consiliului Director al APAIR si cu responsabilul Comisiei de Educatie a APAIR, in cadrul careia va avea loc:

 

     O sesiune de formare, de 30 minute, pe unul din urmatoarele subiecte din cadrul sistemului de lucru “Reprezentare Exclusiva”: Prospectarea, Calificarea Prospectilor, Prezentarea Serviciilor (Listing), Gestionarea Obiectiilor, Analiza Compartiva de Piata, Inchiderea Tranzactiei.

         Sesiunea va contine urmatoarele:

-        Planificator de activitati pentru sesiunea de formare;

-        Doua dintre urmatoarele metode de predare: prelegerea, discutia facilitata, brainstorming, lucrul pe echipe, role play;

-        Prezentare PowerPoint;

-        Suport de curs pentru cursanti.

Candidatii vor fi aprobati in calitate de formatori in evenimentele educationale organizate de APAIR.  

Candidaturile vor fi trimise pe adresa de mail educatie@apair.ro.

Descarca criteriile de selectie pentru trainerii APAIR  =>