Nr. Licență: B-0287
Bucuresti, Str. Nicolae G Caramfil 68-70, bl. 22B, sc. 1, et. 2, ap. 7
Bucuresti
România
0722.526.236
adrian.sandu@nordimobexclusiv.ro

SANDU Adrian Constantin

NORD IMOB ECVLUSIV SRL

Activitatea de agent imobiliar demarata in anul 2016, este legata de dorinta de a genera satisfactie maxima clientiilor pe care ii reprezint, la vanzarea-cumpararea sau inchirierea imobilelor detinute - case/vile, apartamente, spatii de birouri, etc.
Incepand din anul 2018, detin statutul de Realtor, certificare acordata de NAR (National Association of Realtors din U.S.A), sunt membru al Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania si sunt absolvent a numeroase programe de training internationale: SRS (Seller Representative Specialist), RENE (Real Estate Negotiation Expert) si locale: Reprezentarea Exclusiva de la A-Z, ReeBoot Camp, etc.
Activez in cadrul agentiei Global Retail Services si sunt specializat pe vanzari si inchirieri pe segmentele rezidential si de birouri din zonele de nord, centrale si ultracentrale ale Bucurestiului.
Sunt pasionat de ceea ce fac, motiv pentru care va invit la o discutie pentru a ne cunoaste si a afla nevoile dumneavoastra imobiliare. Cu aceasta ocazie, va prezint un model de colaborare de success, prin care dorintele, obiectivele dvs imobiliare, pot fi indeplinite, prin obtinerea celui mai bun pret sau chirii de la acel moment, in cel mai scurt timp posibil si cu cel mai mic efort din partea dumneavoastra!