Nr. Licență: B-0523
Ion Mihalache 327
Bucuresti B
România
0711016001
0711.016.001
gorgan.media@gmail.com

GORGAN Stefan-Razvan

GORGAN MEDIA GROUP

Ca agent imobiliar din 2010 pana in 2014, am acumulat o vasta experienta in zonele centrale ale Bucurestiului. In acest timp, am fost responsabil de gestionarea a unui numar mare de proprietati, negocierea de contracte cu clientii si asigurarea satisfactiei complete a clientilor.

Din 2015 pana in 2019, m-am aventurat intr-o cautare personala in UK. Cu toate acestea, pasiunea mea pentru industria imobiliara a continuat sa prospere si am ramas la curent cu cele mai recente tendinte si evolutii ale pietei.

Ultimul meu rol din 2019 pana in 2023 a fost variat si dinamic. In calitate de Office Manager si coordonator, am fost responsabil de supravegherea bunei desfasuraria operatiunilor zilnice si de a oferi suport administrativ echipei. Sarcinile mele au inclus gestionarea conturilor companiei, pregatirea rapoartelor financiare, programarea intalnirilor, raspunsul la intrebarile clientilor si mentinerea bazelor de date.

De-alungul carierei, mi-am perfectionat abilitatile de comunicare, negociere si rezolvarea problemelor, permitandu-mi sa ofer servicii exceptionale si sa obtin rezultate pozitive atat pentru clienti, cat si pentru partile interesate.

Atentia mea la detalii, etica de lucru puternica si dedicarea pentru obtinerea rezultatelor ma fac candidatul perfect pentru a fi agentul tau imobiliar.