Nr. Licență: B-0073
Bucuresti, Str. Ramnicu Valcea 9
Bucuresti
România
0745.695.511
robert@robertgagos.ro

GAGOȘ Robert - Sorin

RENET REAL ESTATE NETWORK

Am 25 de ani de experiență în domeniul vânzărilor, din care 12 au fost dedicați imobiliarelor.
De-a lungul carierei mele, am ajuns să ocup poziții-cheie în cadrul unor companii de renume. De la ultima mea experiență am plecat pentru a fonda RENET, prima și cea mai mare rețea de agenți 100% independenți din România.
Nu m-aș vedea niciodată făcând altceva. Îmi place foarte mult să lucrez cu oamenii. Mai mult decât un comision, pentru mine contează zâmbetul de de pe chipul clientului meu. Mai ales pentru că de cele mai multe ori mă imaginez în locul său și încerc să îi ofer tot ce mi-aș dori să primesc și eu la rândul meu.
La finalul programului, îmi reîncarc bateriile petrecând timp de calitate cu familia mea. Soția mea și cei doi copii sunt cei care mă motivează să fiu mai bun, din toate punctele de vedere, în fiecare zi.
Sunt agent imobiliar din anul 2008, iar din anul 2010 am deosebita placere sa fiu REALTOR®, membru al Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania. Activez in agentia RENET Real Estate Network srl si sunt specializat atat pe vanzari cat si pe inchirieri pe segmentul de piata rezidential. Practic aceasta meserie cu mare placere si sunt intotdeauna pregatit sa imi ajut clientii cu nevoi Imobiliare.