Curs Online Gratuit: Cod Etic și Inițiere REALTOR® | APAIR

Curs Online Gratuit: Cod Etic și Inițiere REALTOR®

07.06.2022 09:00 la 07.06.2022 15:00 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closed

Odoo • Image and Text


CURSUL este GRATUIT și ONLINE, iar participarea este condiționată de înregistrare.

Ai oportunitatea de a participa la Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® din confortul casei sau biroului tău, din oraşul tău. Oriunde te afli, noi îţi pregătim o experienţă nouă şi interacţiune cu colegii din APAIR, la Cursul de Cod Etic susţinut în sală virtuală.

 

ETICA - sigur face parte din valorile tale!

 

Învaţă cum să foloseşti Codul Etic astfel încât să ai mai multe beneficii pentru tine, pentru clienţii tăi şi pentru întreaga piaţă imobiliară, de la Trainerii APAIR: Ileana Preda și Bogdan Guțu.

REALTOR®: este acel agent imobiliar care parcurge și își asumă o educație privind Codul Etic, instrumentul care îi ghidează conduita atât față de public și clienți, cât și față de comunitatea imobiliară.

 

  Beneficiem de acest Cod Etic prin parteneriatul APAIR cu National Association of REALTORS® din SUA - asociație profesională cu peste 1,5 milioane membri. Codul Etic reprezintă fundația educației profesionale în APAIR. Acesta ghidează agenții imobiliari și arată publicului nivelul de angajament, educație și dedicație pentru profesia de agent imobiliar al fiecărui REALTOR®.

   
Regula este una foarte simplă: Fă pentru ceilalți ceea ce ai vrea ca ceilalți să facă pentru tine! 
În afară de valorile care ne țin împreună, apartenența la comunitatea APAIR este o practică continuă, care presupune implicare, simțul de apartenență, calitatea relațiilor pe care le stabilim și entuziasmul de a fi parte din ceva mai mare decât noi înșine.

 

Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® își propune să parcurgă Codul Etic, dar mai ales să familiarizeze participanții cu practica apartenenței la o comunitate imobiliară în care să fie înconjurați de profesioniști responsabili, educați și dornici să contribuie și să facă parte dintr-o lume imobiliară mai bună.

 

Ce vei afla în cadrul cursului:

 Cine suntem: NAR, Codul Etic, APAIR

      ✔️ Viziune: unde ne dorim să ajungem?
✔️ Ce așteptări au membrii de la Asociație?
✔️ Cum funcționează Asociația?
✔️ Codul Etic: prezentare articole și studii de caz.
✔️ Relația de lucru cu publicul al REALTORILOR® 
✔️ APAIR, Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru, MLS.
✔️ Brandul REALTOR® - instrucțiuni de folosire, protecție marcă.
✔️ Implicare & contribuție.

TRAINERI:

    *Bogdan Guțu, REALTOR®, activează în domeniul imobiliar de peste șapte ani, interval de timp în care a acumulat experiență și a investit în educație de specialitate, pentru a oferi cele mai bune servicii și rezultate clienților pe care îi reprezintă.

 

 *lleana Preda, REALTOR® este membru NAR din 2003 și membru APAIR din 2010. ln activitățile sale educaționale, Ileana a sprijinit și a promovat în mod constant valorile APAIR și Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru.

 

Conform Statutului APAIR, fiecare membru acceptă să urmeze și să absolve anual un curs de instruire cu privire la Codul Etic al Asociației. Membrii APAIR şi cei ce își doresc să devină membri ai APAIR vor susține în cadrul cursului şi examenul de Cod Etic.

 

   Cursul se adresează membrilor APAIR, membrilor în devenire / simpatizanți, precum și oricărui profesionist din domeniul imobiliar care dorește să ne cunoască

 

Când

Din 07.06.2022 09:00
La 07.06.2022 15:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream