Curs ANALIZA COMPARATIVĂ DE PIAȚĂ | APAIR

Curs ANALIZA COMPARATIVĂ DE PIAȚĂ

12.12.2023 09:00 la 12.12.2023 17:00 (Europe/Bucharest)

Tip Bilet
Valabilitate inregistrare
Preț
Cantitate
Tip Bilet Curs ANALIZA COMPARATIVĂ DE PIAȚĂ
Curs ANALIZA COMPARATIVĂ DE PIAȚĂ
Valabilitate Inregistrare
18.04.2024
Preț
625,00 lei 625.0 RON
Cantitate✅ Curs: Analiză comparativă de piață

✅ Locație: București, Commons Unirii, str. Halelor nr. 5

✅ Facilitat de Igor Postovanu (Realtor®, Trainer acreditat și Președinte anterior APAIR)

✅ 12 decembrie, 9:00 – 17:00

Tematică:

- Principii de stabilire a prețului

- Elementele esențiale și etapele de realizare

- Alegerea corectă a comparabilelor

- Efectuarea de ajustări

- Alegerea prețului recomandat

- Prezentarea analizei către proprietar

- Exemplu practic de realizare ACP

Cel mai răspândit motiv pentru care nu se vând proprietățile imobiliare este supraevaluarea. Proprietarul dorește să vândă, de obicei, cu mult peste nivelul pieței, iar cumpărătorul ar dori să cumpere aceeași proprietate cât mai ieftin. Aici intervine agentul imobiliar, care are rolul de a intermedia întregul proces.

Un agent imobiliar profesionist folosește un instrument puternic și precis de analiză, și anume „Analiza comparativă de piață”. În acest fel îl veți putea ajuta pe proprietar să înțeleagă valoarea de piață reală a locuinței și să vândă rapid, iar tu, agentul imobiliar, să ai în portofoliu doar proprietăți cu un preț corect și realist.

Marți, 12 decembrie, între orele 9:00 – 17:00, vă invităm alături de Igor Postovanu, trainer acreditat APAIR și un profesionist recunoscut în piață pentru experiența sa extinsă în domeniul imobiliar, să aflați în detaliu cum se realizează corect o analiză comparativă de piață. Prin exemple practice, la acest curs veți putea afla pentru ce tipuri de proprietăți puteți folosi acest instrument, care sunt pașii pentru a realiza această analiză, ce înseamnă ajustările de preț și cum le puteți folosi în avantajul clienților voștri. 

Expunerea unei proprietăți în piață la prețul corect este esențială pentru efectuarea cu succes a unei tranzacții imobiliare echitabile. Un agent imobiliar profesionist știe cum să se poziționeze în fața vânzătorului și cum să argumenteze prețul propus printr-o analiză comparativă de piață.

Vrei să participi?

Cursul se va desfășura în format fizic, în București, strada Halelor nr. 5. Accesul la curs se face în limita locurilor disponibile și doar în baza înscrierii confirmate.

Cost: 625 RON. Membrii APAIR beneficiază de 20% reducere, costul pentru membri fiind 500 RON.

În cazul în care întâmpinați probleme la înscrierea pe site, vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@apair.ro. Specificați cursul, numele persoanei care va participa și datele de facturare. Locul în sală este confirmat după achitarea facturii de înscriere.

Când

Din 12.12.2023 09:00
La 12.12.2023 17:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream