APAIR® obține medalia de bronz pentru educație la nivel global

13.02.2024

Odoo • A picture with a caption
 


·        Locul al treilea în ”REBI Top Five Course Providers 2023”, listă care include toate asociațiile profesionale de real estate din S.U.A.

·        Membrii APAIR® fac parte dintr-o comunitate vibrantă cu 10.000+ cursanți, 47.000+ membri și 152 instructori

·        2024 va fi declarat „Anul Educației APAIR®

 

Autoritate recunoscută la nivel global și apreciată pentru expertiza sa în promovarea dezvoltării profesionale a experților în domeniul imobiliar, REBI este o comunitate globală de peste 47.000 membri, cea mai numeroasă comunitate afiliată NAR.

Odată cu finalizarea statisticilor privind furnizorii de cursuri și a numărului de cursanți absolvenți ai cursurilor REBI în 2023, Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România a obținut o recunoaștere internațională care marchează o bornă importantă în istoria APAIR®: cu 258 cursanți prezenți la cursurile de anul trecut, se clasează pe locul al treilea la nivel global în topul furizorilor de cursuri acreditate REBI. Într-o companie de elită, alături de echipe care își oferă permanent cunoștințele și resursele pentru a maximiza succesul agenților imobiliari și a contribui activ la profitabilitatea afacerilor acestora.

Clasamentul primilor cinci furnizori cu cel mai mare număr de cursanți în 2023 arată astfel:

1.     Champions School of Real Estate – 420 cursanți

2.     Texas Realtors – 286 cursanți

3.     Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) – 258 cursanți

4.     Canadian Real Estate Association – 256 cursanți

5.     Miami Realtors – 217 cursanți

Maria A. Cardenas, Vice-Președinte REBI, a transmis un mesaj de felicitare conducerii APAIR® pentru rezultatul remarcabil și asigură membrii asociației de susținerea permanentă oferită de REBI în privința educației:

”As you can see, your contributions last year were invaluable to REBI and we appreciate your continued support. Our providers, instructors, and students are the lifeblood of our organization and we are honored to have been able to reach so many real estate profesionals in 2023. We look forward to continuing our work in the next year and many more to come!” – Maria A. Cardenas, REBI, Vice President, Professional Development

Consiliul Director, la propunerea Comisiei de Educație, analizează oportunitatea de a declara 2024 drept „Anul Educației APAIR®”, urmând să aprobe un plan de acțiuni menite să faciliteze accesul cât mai multor membri APAIR® la educație pe parcursul acestui an.