APAIR te invită să reprezinți asociația la Salonul Imobiliar București

23.04.2024


Salonul Imobiliar București reunește cei mai relevanți expozanți din domeniul imobiliar, la evenimentul care se desfășoară în perioada 26-28 aprilie în incinta Palatului Parlamentului.



APAIR® participă pentru a doua oară la cel mai important eveniment imobiliar al anului, care însumează până la această ediție 43.000 vizitatori.


Este din nou o ocazie excelentă pentru APAIR® de a se adresa direct agenților imobiliari, să se alăture unei comunități de profesioniști, devenind parte activă a Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România și întregind familia globală a celor peste 1,5 milioane REALTORI®, membri ai National Association of Realtors; precum și publicului larg, pentru care titulatura de REALTOR® devine din ce în ce mai familiară, fiind o garanție a profesionalismului și tranzacțiilor bazate pe etică.

 

Vino alături de noi la standul APAIR® ca voluntar în oricare dintre cele trei zile în care se desfășoară evenimentul, în intervalul orar cel mai potrivit pentru tine, pentru a reprezenta asociația în dialogul cu vizitatorii Salonului Imobiliar București. 

 

Contactează-l acum pe Gabi Arteni, Prim-Vicepreședinte APAIR®, care îți va oferi toate detaliile și te va include în program, alături de ceilalți voluntari ai asociației prezenți la eveniment: 0766.521.451 / gabriel.arteni@apair.ro.

 

Este foarte important să îi transmiți ziua și intervalul orar în care vei putea fi prezent la SIB, pentru cea mai bună organizare.


Programul evenimentului:
Vineri: 12.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 18.00

 

Parcare: gratuită, în incinta Palatului, în limita locurilor disponibile.