APAIR participă la Târgul Național Imobiliar

06.09.2023

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România participă la Târgul Național Imobiliar, care va avea loc la Palatul Parlamentului în perioada 22-24 septembrie.

 

Evenimentul de referință pentru piața imobiliară din România este ocazia perfectă pentru APAIR®, singura organizație care dezvoltă standarde profesionale privind desfășurarea unei activități imobiliare eficiente, profitabile și etice, de a prezenta publicului beneficiile reprezentării intereselor sale de către REALTORI®, de a reîntâlni membrii comunității imobiliare și de a crea noi conexiuni cu profesioniști din industrii conexe.

„Ne bucură și ne onorează participarea APAIR® la TNI, alături de toți profesioniștii din industria imobiliară din România. Atenția noastră se îndreaptă către publicul prezent la eveniment – prin promovarea de către membrii asociației a portofoliului de proprietăți, către agenții imobiliari care doresc să se înscrie în asociație – prin prezentarea statutului de REALTOR® și a beneficiilor generate de statutul de membru APAIR®, precum și către viitorii noștri parteneri, care își pot asocia brandul cu marca REALTOR®, reprezentată de peste 1,5 milioane agenți imobiliari de elită la nivel global, cu o istorie de 115 ani.” - Victor Ion, Președinte APAIR®

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România a fost înființată în anul 2009, după modelul National Association of Realtors®, cea mai mare asociație profesională din Statele Unite ale Americii. Agenții imobiliari membri ai asociației obțin statutul de REALTOR® și își desfășoară activitatea urmând principiile Codul Etic APAIR®, un model de conduită morală în relațiile de afaceri. Prin programele sale inovative, APAIR® oferă educație la standarde internaționale membrilor și potențialilor membri ai asociației.