Candidați Consiliul Director pentru mandatul 2024-2025

Candidaturi valide pentru ocuparea posturilor din Consiliul Director 2024-2025


Dragi membri, vă așteptăm cu o prezență cât mai numeroasă în cadrul Adunării Generale din 29 martie 2024, pentru a vă manifesta dreptul de vot în vederea alegerii noii conduceri a APAIR.

Vă prezentăm candidații și scrisorile lor de intenție.

George MIHĂIȚĂ (candidat pentru funcția de Președinte Ales)



Salutare prieteni si colegi de asociatie.

Sunt o persoana care si-a dorit sa cunoasca cat mai multe povesti si sa cladeasca relatii.
Am pus tot timpul mai presus relatia si omul in orice am creat pana acum. Vreau sa continui!

Pentru ca in A.P.A.I.R. am gasit o comunitate care m-a ajutat sa ma perfectionez si sa fiu AGENTUL IMOBILIAR care conteaza pentru clientii sai, am simtit nevoia de a ma implica activ in dezvoltarea Asociatiei.

In aceste doua mandate avute in conducerea organizatiei am realizat ca totul se cladeste cu rabdare si continuitatea este atat de necesara in momentul de fata pentru  A.P.A.I.R.

De asemenea am realizat ca munca si implicarea pot sparge orice bariera in realizarea obiectivului propus si ca agentii imobiliari din Romania, isi doresc din ce in ce mai mult o comunitate puternica si unita.
Asadar, prin acesta scrisoare de intentie imi exprim dorinta mea de a continua implicarea si de a fi parte din progresul Asociatiei.
Va supun atentiei candidatura mea pentru postul de Presedinte Ales in cadrul asociatiei din care fac parte.

Imi doresc si sper ca Asociatia sa devina punctul de plecare al fiecarui agent imobiliar ce doreste sa se initieze in acesta minunata meserie si sa astfel sa crestem numarul AGENTILOR IMOBILIARI PROFESIONISTI din Romania.

Va asigur de implicarea mea si as aprecia enorm daca prezenta intentie se va lua in considerare.


Cu respect si multumiri,
al vostru coleg,
George MIHAITA

Odoo • Text and Image

Cristina NEAMȚU (candidat pentru functia de Președinte Ales)



În atenția Consiliului Director și a membrilor APAIR,

Cu mult entuziasm doresc să îmi exprim dorința de a candida pentru funcția de Președinte Ales al APAIR.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul imobiliar și o dorință profundă de a contribui la dezvoltarea și consolidarea profesiei de agent imobiliar în România, și mai ales la creșterea numărului de REALTORI și implicit la creșterea Asociației, consider că am calitățile și viziunea necesare pentru a susține Asociația pe drumul său către excelență și performanță.

Prin intermediul acestei scrisori de intenție, îmi doresc să împărtășesc câteva din obiectivele și intențiile mele pentru un potențial mandat viitor:

1. Unitate în echipă și în Asociație: În calitate de Președinte, voi promova unitatea și colaborarea între membrii APAIR. Este important să lucrăm împreună ca o echipă pentru a atinge obiectivele noastre comune și pentru a ne asigura că vocea profesiei noastre este auzită și respectată.

1. Dublarea numărului de membri: Consider că o asociație puternică și influentă se bazează pe un număr solid de membri. Mă angajez să dezvolt o strategie amplă de atragere și reținere a membrilor, astfel încât să dublăm numărul de agenți imobiliari membri APAIR până la finalul mandatului meu.

2. Promovarea educației și a celor mai înalte standarde de conduită profesională: Mă voi dedica implementării și menținerii standardelor ridicate în educația imobiliară. Prin intermediul programelor de educație de înaltă valoare pe care Asociația le oferă, voi face tot posibilul pentru a mă asigura că membrii APAIR, precum și agenții imobiliari din România, au acces la cele mai performante cursuri de profil și la cele mai înalte standarde de etică și profesionalism.

3. Susținerea colaborării între agenții imobiliari: Voi susține și promova o cultură a colaborării și a schimbului de cunoștințe și experiență între agenții imobiliari REALTORI. Este important să dezvoltăm un mediu în care membrii să se susțină reciproc și să se încurajeze să împărtășească idei și experiențe pentru a îmbunătăți practicile noastre profesionale.

4. Promovarea unui mod de lucru benefic pentru consumatori și clienți: Mă angajez să promovez transparența, integritatea și responsabilitatea în toate aspectele activității noastre. Voi colabora împreună cu colegii din Consiliul Director și cu fiecare voluntar pentru a contribui la informarea și educarea consumatorilor și a agenților imobiliari cu privire la practicile sănătoase în tranzacțiile imobiliare și la un mod de lucru onest și transparent.

Cu încrederea că viziunea și angajamentul meu vor aduce beneficii semnificative pentru APAIR și pentru comunitatea noastră de REALTORI, aștept cu nerăbdare oportunitatea de a transmite planurile și intențiile mele în fața membrilor APAIR și de a mă implica activ în conducerea Asociației.

Mulțumesc cu recunoștință pentru primirea candidaturii mele și felicit cu tot respectul fiecare membru al Consiliului Director care a contribuit la creșterea și dezvoltarea APAIR, așa cum o vedem astăzi.

Sunt nerăbdătoare să contribui la creșterea și succesul APAIR!


Cu respect,

Cristina Neamțu

Odoo • Text and Image

Gabi ARTENI (candidat pentru functia de Prim-Vicepreședinte)


Stimați colegi,

Prin prezenta scrisoare de intenție îmi exprim dorința și determinarea de a face parte din echipa Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România, depunându-mi candidatura pentru postul de prim-vicepreședinte.

Am luat această decizie din dorința de a continua proiectele începute în mandatul de vicepreședinte în Consiliul Director 2023-2024 și de a susține creșterea gradulului de vizibilitate și de implicare a asociației în deciziile din piața imobiliară.

Am abilități care mă ajută să găsesc soluțiile potrivite și să iau decizii adaptate fiecărei situații, atunci cand acestea se impun.

Totodată doresc să menționez că am experiență în organizarea diferitelor echipe și proiecte de anvergură, pe parcursul ultimilor ani, contribuind la dezvoltarea și punerea în practică a unor idei de afaceri, în drumul sinuos de la idee la practică.

De aceea, înteleg dinamica acestei asociații și cerințele pe care le ridică acest post și sunt pregătit să lucrez într-o echipă atât de valoroasă. Cred în dezvoltarea continuă și creșterea asociației ca urmare a muncii în echipă, drept urmare îmi voi pune în slujba acestei idei toate cunostințele si experiența.

Am câteva obiective realiste și realizabile pe termen mediu și scurt, care se referă, în principal, la creșterea asociației atât în ceea ce privește numărul de membri cât și în privința proiectelor noi. Totodată consider că este necesară o mai bună vizibilitate a asociației în piața imobiliară cât și în presa de specialitate. Este necesar ca asociația să devină un partener serios și cu greutate în discuțiile cu instituțiile statului sau diverși parteneri din piață pentru elaborarea de ghiduri sau proiecte legislative care să contribuie la profesionalizarea agenților imobiliari.

O preocupare permanentă ar trebui acordată educării agenților din piața imobiliară prin cursuri de formare, workshopuri, conferințe menite să aducă un plus de imagine profesiei de agent imobiliar. Toate acestea vor duce la creșterea calității serviciilor oferite clienților noștri.

Sunt optimist că veți avea în vedere candidatura mea și sunt recunoscător pentru oportunitatea oferită.

Munca în echipă este întotdeauna cheia succesului!


Cu deosebită considerație,
Arteni Gabi Costel


Odoo • Text and Image

Viorel PITU (candidat pentru functia de Vicepreședinte)


Salutare dragi colegi,

Tin sa incep prin a marturisi ca odata ce am inteles ce presupune aceasta profesie de agent imobiliar in anul 1998, mi-am propus sa fiu mai bun de la un an la altul prin educatie, din aceast motiv am decis in anul 2019, sa devin membru Apair.

Asadar, prin acesta scrisoare de intentie va transmit intentia de a va fi alaturi, de a pune umarul la o lume imobiliara mai buna si de a fi parte din schimbare. Va supun atentiei candidatura mea pentru postul de Vicepresedinte in cadrul asociatiei.

A.P.A.I.R. este o asociatie extrem de importanta, atat pentru mine cat si pentru alti colegi de breasla, oferind o baza solida in perfectionarea unui agent, prin educatie, integritate, moralitate, si conduita profesioanala.

Mi-am propus sa ma implic pentru a urmatoarele obiective: -o asociatie puternica si reprezentativa; -o breasla puternica si unita; -sa fim multi si sa fim buni, sa fim mai pregatiti profesional, mai dedicati, mai aplecati spre nevoile clientilor nostri; si pentru asta avem nevoie de educatie; asa ca vreau educatie, vreau cursuri, vreau profesionalizare continua.

V-am spus ce imi doresc, de aceea sa va spun si de ce candidez. Pentru ca eu cred ca atunci cand iti doresti ceva, depinde de tine sa obtii acel rezultat. Consider ca obiectivele mele sunt in acord cu cele ale APAIR.

Cu respect,
Viorel Pitu


Odoo • Text and Image



Sebastian POPESCU (candidat pentru functia de Vicepreședinte)


Vă salut,

Activitatea mea în domeniul imobiliar, a fost o provocare generată de nevoile pe care le aveam la acel moment și care cu siguranță sunt nevoile multor tineri români. Această activitate începe acum mai mult de 10 ani și surprinzator o desfășor și acum la un nivel din ce în ce mai consistent.

Prin urmare, prin acesta scrisoare de intentie va expun dorinta mea de a va fi alaturi, de a pune umarul la o lume imobiliara mai buna și de a fi parte din schimbare. Va supun atentiei candidatura mea pentru postul de Vicepreședinte in cadrul asociatiei.

A.P.A.I.R. este o asociatie extrem de importanta, atat pentru mine cat și pentru alți colegi de breaslă, oferind o baza solida in perfectionarea unui agent, prin educatie, integritate, moralitate, și conduită profesioanală.

Dar care este scopul meu aici?

Iar raspunsul este foarte simplu: de a aduce o perspectiva diferita in conducerea asociatiei, axata pe eficienta, project management, solutii IT, zone unde am o experienta de peste 15 ani, in arii foarte complexe de business.

Scopurile mele: • Să crestem o asociație puternică si reprezentativă pentru breaslă;
• Să definim o breaslă corectă și organică;
• Să construim un MLS liber, transparent, verificat.
• Să facilităm accesul la educatie a membrilor breslei și celor ce au nevoie de servicii imobiliare pentru a usura înțelegerea mecanismelor care stau la baza acesteia.


Cu drag,

Sebastian Popescu

Odoo • Text and Image



Ionuț STANCU (candidat pentru functia de Vicepreședinte)


Stimati colegi si parteneri,

 

Ma regasesc intr-o ipostaza ce ma califica pentru o implicare mai profunda in Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania, ai carei membri sunt oameni care prin natura si atitudinea lor profesionista au contribuit si contribuie la educarea unei piete imobiliare care pana deunazi s-a aflat in deriva.

Sunt onorat ca sunt membru al Asociatiei, ca fac parte dintre oameni de elita, cu tinuta morala si etica, de apartenenta ca Realtor la National Association of Realtors.

Prin respectul pe care il am pentru colegii membri, pentru ca simt miscare de calitate in piata si pentru ca imi doresc sa devenim o voce puternica si sa ne creem o imagine de necontestat in fata oricarei entitati, imi depun candidatura pentru functia de vicepresedinte in cadrul APAIR.

Avand o buna reputatie in breasla imobiliara nationala, mi-am propus, alaturi de colegii din Consiliul Director, ca pe parcursul mandatului meu, sa depun toate eforturile pentru atragerea de noi membri in Asociatie, de a ma implica in identificarea si implementarea unor proiecte moderne pentru sporirea imaginii organizatiei, de a stimula interesul de participare la evenimentele educationale pentru o profesionalizare exponentiala.

 

Cu deosebita consideratie,

Ionut Stancu


Odoo • Text and Image