Workshop Online - "Negociere reușită = Tranzacție reușită" | APAIR

Workshop Online - "Negociere reușită = Tranzacție reușită"

24.08.2021 09:00 la 24.08.2021 12:00 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closed

Workshop LIVE:"Negociere reușită = Tranzacție reușită
Cum să negociezi cel mai mare preț pentru vânzător

24 August | ONLINE

👏Ai reușit! Ai încă o proprietate în portofoliu!Atât tu, cât și proprietarul, așteptați cele mai bune oferte de la cumpărători și tranzacția încheiată cu succes!

👉Este important să vinzi rapid și la un preț bun proprietățile, dar reușești să obții de fiecare dată cel mai mare preț posibil? 
👉Și te asiguri de fiecare dată că proprietarul este mulțumit de prețul și condițiile pe care i le-ai obținut, ca să te recomande și să îți crești business-ul mai ușor?

Negocierea nu ține de cumpărător, nici de proprietar, ține de tine, agentul imobiliar - iar această abilitate poate fi exersată, îmbunătățită și dusă la nivel de măiestrie!

________________________________________________________________________________

➡️În cadrul acestui Workshop LIVE, Ana-Maria Istrati, trainer acreditat APAIR și NAR, îți va oferi metode și abordări clare și puternice, utilizate în practica ei de zi cu zi, prin care să reușești să negociezi cel mai mare preț pentru proprietățile din portofoliul tău!

 

➡️Ce vei afla în cadrul cursului:

  • cum negociezi cu vânzătorul;

  • cum negociezi cu cumpărătorul;

  • care este rolul agentului în negociere;
  • tehnici și tactici de negociere - când și cum le folosești cum obții rezultate win-win, nu doar un preț mare de vânzare

Bonus: vei afla cum să aplici tehnicile folosite cu succes în practică de Ana-Maria.

👉La finalul workshop-ului, vei înțelege arta de a pregăti terenul negocierilor, de a anticipa obiecțiile vânzătorilor și cumpărătorilor și de a negocia profesionist, pentru a avea mai multe tranzacții cu clienți fericiți și pentru a face diferența dintre tine și alți agenți.


________________________________________________________________________________

➡️Ce o recomandă pe Ana-Maria? 

Prețurile de vânzare negociate de ea, chiar și cu 30% mai mari decât valoarea de piață a proprietăților tranzacționate.

Despre Ana Maria Istrati: REALTOR® din 2015, trainer APAIR și NAR din 2019, Ana-Maria este practicantă a Reprezentării Exclusive ca mod de lucru din anul 2014, iar investiția continuă în educație și clienții mulțumiți o recomandă ca pe un practician de la care colegii de breaslă au oportunitatea de a culege informații cu aplicabilitate directă în activitatea cotidiană.

________________________________________________________________________________

🤝Investiția în dezvoltarea ta personală și profesională: 150 Lei 

Preț special pentru Realtori®: 120 Lei  
(Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20% ) 

👉Program curs: 24 August | 9:00-12:00

Online | LIVE

 Notă

👉 Înscrierea la curs se face prin completarea formularului si confirmarea plății;
👉 Cursul se susține ONLINE, prin utilizarea platformei Zoom. Datele de logare le vei primi prin email, în ziua dinaintea evenimentului;
👉Înscrierea la curs este nominală și nu poate fi cedată către o altă persoană. 

 

 

 

Când

Din 24.08.2021 09:00
La 24.08.2021 12:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream

Curs online GRATUIT: Cod Etic și Inițiere REALTOR®

  🔔 Curs Cod Etic si Iniţiere Realtor®

💯 Online, gratuit

📌 18 octombrie, orele 9:00 - 15:00

⭐ Facilitat de Ileana Preda, trainer acreditat APAIR și NAR

 

În lipsa unor normative și reglementări ale profesiei de agent imobiliar în România, pentru un consumator de servicii imobiliare este destul de greu să aprecieze profesionalismul unui agent imobiliar. Tocmai de aceea, este esențial să fii recunoscut ca specialist în domeniu și validat de o Asociație Profesională.

În data de 18 octombrie , te invităm să participi la cursul de Cod Etic și Iniţiere Realtor®. Ai oportunitatea de a participa online, din confortul casei sau biroului tău, din oraşul tău. Oriunde te afli, noi îţi pregătim o experienţă nouă şi interacţiune cu colegii din APAIR, ONLINE - în sala virtuală.

Cursul va fi facilitat de Ileana Preda - Realtor ® și trainer acreditat APAIR și NAR. Ileana și-a început cariera în domeniul imobiliar în anul 2003, în Palm Beach County Florida, unde a activat ca agent imobiliar până în 2009. Prin programele educaționale pe care le susține, promovează reprezentarea exclusivă ca mod de lucru, acoperind metode practice ce pot fi aplicate imediat în activitatea unui profesionist în imobiliare.

👉 Ce este un REALTOR®?

REALTOR® este acel agent imobiliar care parcurge și își asumă o educație privind Codul Etic, instrumentul care îi ghidează conduita atât față de public și clienți, cât și față de comunitatea imobiliară.

👉 Ce este Codul Etic?
Codul Etic reprezintă fundația educației profesionale în APAIR. Acesta ghidează agenții imobiliari și arată publicului nivelul de angajament, educație și dedicație pentru profesia de agent imobiliar al fiecărui REALTOR®. Beneficiem de acest Cod Etic prin parteneriatul APAIR cu National Association of REALTORS® din SUA – cea mai mare asociație imobiliară din lume, cu peste 1,6 milioane de membri.

👉 De ce să participi ?

Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® își propune să parcurgă Codul Etic, dar mai ales să familiarizeze participanții cu practica apartenenței la o comunitate imobiliară în care să fie înconjurați de profesioniști responsabili, educați și dornici să contribuie și să facă parte dintr-o lume imobiliară mai bună.

👉 Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează membrilor APAIR, membrilor în devenire, precum și oricărui profesionist din domeniul imobiliar care doreşte să ne cunoască. Este GRATUIT, iar participarea este condiționată de înregistrarea prealabilă.

  👉 Ce vom discuta la curs:
✔️ Cine suntem: NAR, Codul Etic, APAIR
✔️ Viziune: unde ne dorim să ajungem
✔️ Ce așteptări au membrii de la Asociație
✔️ Cum funcționează Asociația
✔️ Codul Etic: prezentare articole și studii de caz
✔️ Relația de lucru cu publicul al REALTORILOR®
✔️ APAIR, Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru, MLS
✔️ Brandul REALTOR® - instrucțiuni de folosire, protecție marcă
✔️ Implicare și contribuție

 

📌 Important de știut:
✔️ Conform Statutului APAIR, fiecare membru acceptă să urmeze și să absolve anual un curs de instruire cu privire la Codul Etic al Asociației
✔️ Agenții imobiliari care doresc să devină membri APAIR vor susține un examen de Cod Etic (imediat după terminarea cursului)

 

🔔 Vrei să participi?
👉  Înscrierea la curs se face prin completarea formularului .

👉 Cursul se susține ONLINE, prin utilizarea platformei Zoom. Datele de logare le vei primi prin email, în ziua dinaintea evenimentului.
👉 Program curs: 18 octombrie, între 9:00-15:00.