Acreditari NAR


NAR (National Association of REALTORS®) si institutele si consiliile afiliate NAR ofera o gama larga de programe educationale si servicii in domeniul educatiei imobiliare, cu scopul de a-i ajuta pe REALTORI sa isi imbunatateasca  abilitatile, cunostintele si expertiza. Certificarile si acreditarile oferite in urma efectuarii cursurilor, vin ca o recunoastere a experientei si expertizei agentilor imobiliari care le castiga, in diverse domenii de activitate imobiliara.

  

Curs de Reprezentare a Cumparatorului

Accredited Buyer's Representative / ABR®

Titulatura de Reprezentant Acreditat al Cumparatorului (Accredited Buyer’s Representative -ABR®) va fi detinuta de acei agenti imobiliari reprezentanti ai cumparatorilor care isi canalizeaza eforturile si serviciile catre fiecare etapa a procesului de identificare si achizitie a locuintelor de catre clientii cumparatori.

Prezentat de REBAC (Real Estate Buyer's Agent Council).

 

Specialist in Reprezentarea Vanzatorului  

Seller Representative Specialist / SRS

Acreditarea ca Specialist in Reprezentarea Vanzatorului (Seller Representative Specialist -SRS) reprezinta titulatura cea mai reprezentativa a agentilor imobiliari specializati in reprezentarea clientilor vanzatori. Aceasta titulatura va fi oferita profesionistilor din imobiliare care demonstreaza cunostinte si abilitati esentiale pentru reprezentarea intereselor vanzatorilor de locuinte. Agentii imobiliari ce detin acreditarea SRS formeaza o comunitate de REALTORI la nivel global care isi folosesc cunostintele dobandite prin instruiri teoretice si practica profesionala pentru a depasi de fiecare data cu succes asteptarile clientilor lor vanzatori.

Vizitati www.REBInstitute.com sau contactati Real Estate Business Institute (REBI) la info@rebinstitute.com sau 800-621-8738.

 

Specialist Certificat in Echipe Imobiliare

Certified Real Estate Team Specialist / C-RETS

Aceasta titulatura, Specialist Certificat in Echipe Imobiliare (Certified Real Estate Team Specialist - C-RETS) a fost conceputa avand ca obiectiv imbunatatirea dezvoltarii echipelor, a abilitatilor liderilor de echipe imobiliare si, nu in ultimul rand, imbunatatirea castigurilor financiare ale echipelor. Cursurile C-RETS ofera o gama de instrumente, strategii i cunostinte necesare profesionistilor din domeniul imobiliar in piata actuala, fie pentru formarea unei echipe, fie pentru consolidarea echipei din care fac parte. Cursurile se adreseaza liderilor echipelor, membrilor echipelor, celor ce se gandesc sa isi formeze echipe, precum si celor ce doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de management. 

Vizitati www.REBInstitute.com sau contactati Real Estate Business Institute (REBI) la info@rebinstitute.com sau 800-621-8738.

 

Expert Negociator in Imobiliare

Real Estate Negotiation Expert / RENE

Prima si singura titulatura din domeniul negocierilor, recunoscuta de NAR, certificarea ca Expert Negociator in Imobiliare (Real Estate Negotiation Expert - RENE) este destinata celor ce isi cresc si dezvolta abilitatile in negociere, astfel incat sa castige jocul negocierii, in folosul clientilor lor. 

Vizitati www.REBInstitute.com sau contactati Real Estate Business Institute (REBI) la info@rebinstitute.com sau 800-621-8738.