Webinar GRATUIT: Pasii siguri si eficienti catre Reprezentarea Exclusiva | APAIR

Webinar GRATUIT: Pasii siguri si eficienti catre Reprezentarea Exclusiva

01.02.2022 09:00 la 01.02.2022 10:15 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closed

Webinar GRATUIT: Pasii siguri si eficienti catre Reprezentarea Exclusiva

1 Februarie – 9:00-10:15 | Online

Tu decizi in ce moment al carierei tale te afli si cum vrei sa evoluezi, noi iti oferim informatii care sa te ajute in activitatea ta.

DE CE acest webinar e pentru tine? 

Probabil ca si tu auzi adesea ca R.E. este un model productiv pentru agenti si clienti. Probabil ca si tu auzi/vezi in fiecare zi din ce in ce mai multi colegi de breasla postand proprietati reprezentate exclusiv(R.E.)?  Mai mult decat atat, vezi ca au si succes in acest mod de lucru. Dar fara sa primesti raspunsuri clare, niste pasi de urmat, de unde sa incepi si ce asteptari sa ai. 

*Fie ca esti agent imobiliar sau managerul unei agentii care ofera servicii de intermediere imobiliara;

*Fie ca te afli printre acei agenti imobiliari care au incercat sa ofere servicii de R.E., dar rezultatele au intarziat sa apara:

*Fie ca esti la inceput de cariera si vrei sa afli mai multe informatii despre pasii pe care ii ai de facut pentru a intelege si pentru a oferi un serviciu performant clientilor tai in R.E?

Hai si tu la acest Webinar Gratuit special pentru a-ti raspunde la cele mai arzatoare intrebari pe acest subiect, iar David Grigorescu, Trainer APAIR, iti va impartasi experienta lui raspunzand la aceste intrebari:

  • ·      Ce este R.E.? 

  • ·      Care sunt pasii pentru a deveni un specialist in R.E.?

  • ·    Care sunt beneficile pentru tine in R.E. si care sunt greselile clasice pe care le poti evita?

Este evident ca Reprezentarea Exclusiva prinde teren in fiecare zi; R.E. este prezentul si viitorul in imobiliare! 

Daca in urma cu 10-15 ani ai fi putut numara pe degetele de la o mana agentii imobiliari care ofereau servicii de RE, astazi...sute sau chiar peste 1000 de agenti imobiliari ofera acest serviciu cu succes clientilor lor, iar numarul acestora creste rapid in fiecare zi. 

Poate nu toti sunt la fel de eficienti, dar este clar ca R.E. a devenit un serviciu pe care un profesionist in imobiliare este necesar sa il stapaneasca si sa il ofere clientilor sai. 

Ce poti face tu? Poti sa incerci pe cont propriu, asumandu-ti inclusiv esecul sau poti intelege conceptul R.E. de la un trainer care a trecut prin toate aceste etape si chiar s-a confruntat cu toate aceste provocari.

Vrei sa afli ce este R.E.? Cum sa oferi servicii de RE? Care sunt beneficile pentru tine in R.E. si mai ales care sunt greselile clasice pe care le poti evita? Inscrie-te la acest Webinar Gratuit. 

Cu 19 ani de experienta in imobiliare și 10 ani de când a ales sa faca trecerea de la intermediere la reprezentare exclusivă, David Grigorescu, Trainer APAIR, iti impartaseste experienta sa si mai ales care sunt principalele greseli pe care le-a facut in aceasta schimbare, greseli pe care le poti evita 

Gratuit & ONLINE

*Participarea se face in baza inscrierii

Când

Din 01.02.2022 09:00
La 01.02.2022 10:15

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream

Curs online GRATUIT: Cod Etic și Inițiere REALTOR®

  🔔 Curs Cod Etic si Iniţiere Realtor®

💯 Online, gratuit

📌 18 octombrie, orele 9:00 - 15:00

⭐ Facilitat de Ileana Preda, trainer acreditat APAIR și NAR

 

În lipsa unor normative și reglementări ale profesiei de agent imobiliar în România, pentru un consumator de servicii imobiliare este destul de greu să aprecieze profesionalismul unui agent imobiliar. Tocmai de aceea, este esențial să fii recunoscut ca specialist în domeniu și validat de o Asociație Profesională.

În data de 18 octombrie , te invităm să participi la cursul de Cod Etic și Iniţiere Realtor®. Ai oportunitatea de a participa online, din confortul casei sau biroului tău, din oraşul tău. Oriunde te afli, noi îţi pregătim o experienţă nouă şi interacţiune cu colegii din APAIR, ONLINE - în sala virtuală.

Cursul va fi facilitat de Ileana Preda - Realtor ® și trainer acreditat APAIR și NAR. Ileana și-a început cariera în domeniul imobiliar în anul 2003, în Palm Beach County Florida, unde a activat ca agent imobiliar până în 2009. Prin programele educaționale pe care le susține, promovează reprezentarea exclusivă ca mod de lucru, acoperind metode practice ce pot fi aplicate imediat în activitatea unui profesionist în imobiliare.

👉 Ce este un REALTOR®?

REALTOR® este acel agent imobiliar care parcurge și își asumă o educație privind Codul Etic, instrumentul care îi ghidează conduita atât față de public și clienți, cât și față de comunitatea imobiliară.

👉 Ce este Codul Etic?
Codul Etic reprezintă fundația educației profesionale în APAIR. Acesta ghidează agenții imobiliari și arată publicului nivelul de angajament, educație și dedicație pentru profesia de agent imobiliar al fiecărui REALTOR®. Beneficiem de acest Cod Etic prin parteneriatul APAIR cu National Association of REALTORS® din SUA – cea mai mare asociație imobiliară din lume, cu peste 1,6 milioane de membri.

👉 De ce să participi ?

Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® își propune să parcurgă Codul Etic, dar mai ales să familiarizeze participanții cu practica apartenenței la o comunitate imobiliară în care să fie înconjurați de profesioniști responsabili, educați și dornici să contribuie și să facă parte dintr-o lume imobiliară mai bună.

👉 Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează membrilor APAIR, membrilor în devenire, precum și oricărui profesionist din domeniul imobiliar care doreşte să ne cunoască. Este GRATUIT, iar participarea este condiționată de înregistrarea prealabilă.

  👉 Ce vom discuta la curs:
✔️ Cine suntem: NAR, Codul Etic, APAIR
✔️ Viziune: unde ne dorim să ajungem
✔️ Ce așteptări au membrii de la Asociație
✔️ Cum funcționează Asociația
✔️ Codul Etic: prezentare articole și studii de caz
✔️ Relația de lucru cu publicul al REALTORILOR®
✔️ APAIR, Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru, MLS
✔️ Brandul REALTOR® - instrucțiuni de folosire, protecție marcă
✔️ Implicare și contribuție

 

📌 Important de știut:
✔️ Conform Statutului APAIR, fiecare membru acceptă să urmeze și să absolve anual un curs de instruire cu privire la Codul Etic al Asociației
✔️ Agenții imobiliari care doresc să devină membri APAIR vor susține un examen de Cod Etic (imediat după terminarea cursului)

 

🔔 Vrei să participi?
👉  Înscrierea la curs se face prin completarea formularului .

👉 Cursul se susține ONLINE, prin utilizarea platformei Zoom. Datele de logare le vei primi prin email, în ziua dinaintea evenimentului.
👉 Program curs: 18 octombrie, între 9:00-15:00.