SRS® | Seller Representative Specialist| Curs Internațional acreditat REBI | APAIR

SRS® | Seller Representative Specialist| Curs Internațional acreditat REBI

25.11.2021 09:00 la 26.11.2021 17:00 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closed25-26 noiembrie 2021 | 9:00-17:00 | ONLINE

Curs acreditat internațional
Trainer: David Grigorescu 

👍Vrei să îți crești numărul de listinguri din portofoliu și să îți dezvolți business-ul? Piața se schimbă, Reprezentarea Exclusivă câștigă zilnic teren.

Înscrie-te și tu la acest curs! Vei afla cum poți să aplici cu succes serviciul de Reprezentare a Vânzătorului!

👍Diferențiază-te în fața clienților tăi vânzători! Un agent acreditat Seller Representative Specialist este mai instruit, mai respectat și mai productiv.

 

➡️ Participă la cel mai prestigios curs internațional oferit de NAR agenților imobiliari reprezentanți ai vânzătorilor: Specialist în Reprezentarea Vânzătorului (SRS).

În SUA și mai nou în România, majoritatea Top Agenților au această acreditare, înscrie-te și tu ACUM. 

Reinventează modul în care îți reprezinți clienții vânzători: 2 zile de curs intensiv în care poți afla care sunt metodele, instrumentele și tehnicile de care ai nevoie pentru a le oferi clienților tăi vânzători suportul de care au nevoie și pe care îl doresc.

 

⭐️Cursul este organizat de  APAIR cu susținerea REBI (Real Estate Business Institute, afiliat NAR).
⭐️Curs în limba română- ACREDITARE INTERNAȚIONALĂ

Majoritatea colegilor care astăzi oferă servicii de reprezentare au participat la cursurile NAR, unde au aflat informații prețioase și structura serviciului de reprezentare.

 

Ai întrebări? Îți oferim răspunsuri!

Participând la SRS - Seller Representative Specialist, vei știi răspunsul la toate întrebările de mai jos:

 Cum îți crești sfera de influență și cum identifici clienții țintă mai ușor?

 Știi să îi arăți proprietarului care vinde singur la câte riscuri și provocări se expune? Cum gestionezi obiecțiile proprietarilor ca un adevărat Specialist în domeniul imobiliar?
 Știi să identifici strategia de promovare potrivită pentru fiecare proprietate? Sau crezi că aceeași strategie de vânzare funcționează pentru toate proprietățile?
 Cum îți stabilești valoarea comisionului? Și cum comunici proprietarului valoarea comisionului tău, astfel încât să nu întâmpini obiecții?
 De ce este importantă evaluarea proprietății? Cum știi dacă vei putea vinde proprietatea?
 Poți să promovezi și mai atractiv o proprietate decât o faci acum? Care sunt tehnicile prin care creezi interes pentru proprietatea promovată?
 Unde găsesc cumpărătorii proprietățile dorite? Dar agenții cumpărătorilor?
 Știi să prezinți proprietarilor ofertele obținute? Chiar obții cel mai bun preț atunci când obții mai multe oferte de preț pentru o proprietate?
 Tu știi care sunt tehnicile de negociere cele mai eficiente? Iți dorești să înveți o tehnică nouă? 
 Care sunt cele mai eficiente metode de a face follow-up, ca să câștigi un client pe viață?

 Pe scurt: participând la acest curs vei avea toate resursele de care ai nevoie ca să aduci un plus de valoare clienților tăi, să crești numărul proprietăților din portofoliul tău și să poți închide mai rapid și mai eficient tranzacțiile.

 👉 Trainer acreditat NAR & APAIR: David Grigorescu
Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul imobiliar, David Grigorescu a tranzacționat constant proprietăți în această perioadă, inclusiv proprietăți de milioane de Euro, doar în 2021 depășind suma tranzacționată de 5 mil. euro. În ultimii 8 ani, David s-a specializat în reprezentarea proprietarului, aplicând excact modelul Nord American din acest curs.  

”Motivul principal pentru care am decis să mă acreditez ca trainer Seller Representativ Specialist și să mă instruesc în această direcție, este dorința de a împărtăși colegilor de breaslă metodele, pașii reprezentării și tehnicile prin care pot deveni mai productivi, oferind mult mai multă valoare clienților lor.” (David Grigorescu)


🤝Investiția în dezvoltarea ta personală și profesională: 800 Lei 

(Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20% )
*Prețul include participarea la 2 zile de curs + manualul de curs + experiența și secretele trainerului. 

În plus, odată ce confirmi participarea, obții garantat o prezentare de servicii în format PowerPoint, pe care o poți personaliza după bunul plac!

Notă

👉 Înscrierea la curs se face prin completarea formularului de înregistrare;
👉 Cursul se susține ONLINE, prin utilizarea platformei Zoom. Datele de logare le vei primi prin email, în ziua dinaintea evenimentului.
👉Program curs: 9:00-17:00. 
👉Înscrierea la curs este nominală și nu poate fi cedată către o altă persoană.  

Când

Din 25.11.2021 09:00
La 26.11.2021 17:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream

Curs online GRATUIT: Cod Etic și Inițiere REALTOR®

  🔔 Curs Cod Etic si Iniţiere Realtor®

💯 Online, gratuit

📌 18 octombrie, orele 9:00 - 15:00

⭐ Facilitat de Ileana Preda, trainer acreditat APAIR și NAR

 

În lipsa unor normative și reglementări ale profesiei de agent imobiliar în România, pentru un consumator de servicii imobiliare este destul de greu să aprecieze profesionalismul unui agent imobiliar. Tocmai de aceea, este esențial să fii recunoscut ca specialist în domeniu și validat de o Asociație Profesională.

În data de 18 octombrie , te invităm să participi la cursul de Cod Etic și Iniţiere Realtor®. Ai oportunitatea de a participa online, din confortul casei sau biroului tău, din oraşul tău. Oriunde te afli, noi îţi pregătim o experienţă nouă şi interacţiune cu colegii din APAIR, ONLINE - în sala virtuală.

Cursul va fi facilitat de Ileana Preda - Realtor ® și trainer acreditat APAIR și NAR. Ileana și-a început cariera în domeniul imobiliar în anul 2003, în Palm Beach County Florida, unde a activat ca agent imobiliar până în 2009. Prin programele educaționale pe care le susține, promovează reprezentarea exclusivă ca mod de lucru, acoperind metode practice ce pot fi aplicate imediat în activitatea unui profesionist în imobiliare.

👉 Ce este un REALTOR®?

REALTOR® este acel agent imobiliar care parcurge și își asumă o educație privind Codul Etic, instrumentul care îi ghidează conduita atât față de public și clienți, cât și față de comunitatea imobiliară.

👉 Ce este Codul Etic?
Codul Etic reprezintă fundația educației profesionale în APAIR. Acesta ghidează agenții imobiliari și arată publicului nivelul de angajament, educație și dedicație pentru profesia de agent imobiliar al fiecărui REALTOR®. Beneficiem de acest Cod Etic prin parteneriatul APAIR cu National Association of REALTORS® din SUA – cea mai mare asociație imobiliară din lume, cu peste 1,6 milioane de membri.

👉 De ce să participi ?

Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® își propune să parcurgă Codul Etic, dar mai ales să familiarizeze participanții cu practica apartenenței la o comunitate imobiliară în care să fie înconjurați de profesioniști responsabili, educați și dornici să contribuie și să facă parte dintr-o lume imobiliară mai bună.

👉 Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează membrilor APAIR, membrilor în devenire, precum și oricărui profesionist din domeniul imobiliar care doreşte să ne cunoască. Este GRATUIT, iar participarea este condiționată de înregistrarea prealabilă.

  👉 Ce vom discuta la curs:
✔️ Cine suntem: NAR, Codul Etic, APAIR
✔️ Viziune: unde ne dorim să ajungem
✔️ Ce așteptări au membrii de la Asociație
✔️ Cum funcționează Asociația
✔️ Codul Etic: prezentare articole și studii de caz
✔️ Relația de lucru cu publicul al REALTORILOR®
✔️ APAIR, Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru, MLS
✔️ Brandul REALTOR® - instrucțiuni de folosire, protecție marcă
✔️ Implicare și contribuție

 

📌 Important de știut:
✔️ Conform Statutului APAIR, fiecare membru acceptă să urmeze și să absolve anual un curs de instruire cu privire la Codul Etic al Asociației
✔️ Agenții imobiliari care doresc să devină membri APAIR vor susține un examen de Cod Etic (imediat după terminarea cursului)

 

🔔 Vrei să participi?
👉  Înscrierea la curs se face prin completarea formularului .

👉 Cursul se susține ONLINE, prin utilizarea platformei Zoom. Datele de logare le vei primi prin email, în ziua dinaintea evenimentului.
👉 Program curs: 18 octombrie, între 9:00-15:00.