Curs Online Gratuit: Cod Etic și Inițiere REALTOR® | APAIR

Curs Online Gratuit: Cod Etic și Inițiere REALTOR®

02.03.2021 09:00 la 02.03.2021 14:30 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closed

Odoo • Image and Text


⭐ DATA: 02 Martie 2021 | 09:00 – 14:30
👉 CURSUL este GRATUIT și ONLINE, iar participarea este condiționată de înregistrare.

Ai oportunitatea de a participa la Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® din confortul casei sau biroului tău, din oraşul tău. Oriunde te afli, noi îţi pregătim o experienţă nouă şi interacţiune cu colegii din APAIR, la al treilea Curs de Cod Etic susţinut în sală virtuală.

 

ETICA - sigur face parte din valorile tale!

 

Învaţă cum să foloseşti Codul Etic astfel încât să ai mai multe beneficii pentru tine, pentru clienţii tăi şi pentru întreaga piaţă imobiliară, de la Trainerii APAIR: Bogdan Guțu și Dan Negulescu.

 

*     REALTOR®: este acel agent imobiliar care parcurge și își asumă o educație privind Codul Etic, instrumentul care îi ghidează conduita atât față de public și clienți, cât și față de comunitatea imobiliară.

 

*     Beneficiem de acest Cod Etic prin parteneriatul APAIR cu National Association of REALTORS® din SUA - asociație profesională cu peste 1,4 milioane membri.
Codul Etic reprezintă fundația educației profesionale în APAIR. Acesta ghidează agenții imobiliari și arată publicului nivelul de angajament, educație și dedicație pentru profesia de agent imobiliar al fiecărui REALTOR®.


*     Regula este una foarte simplă: Fă pentru ceilalți ceea ce ai vrea ca ceilalți să facă pentru tine!

*     În afară de valorile care ne țin împreună, apartenența la comunitatea APAIR este o practică continuă, care presupune implicare, simțul de apartenență, calitatea relațiilor pe care le stabilim și entuziasmul de a fi parte din ceva mai mare decât noi înșine.

 

Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® își propune să parcurgă Codul Etic, dar mai ales să familiarizeze participanții cu practica apartenenței la o comunitate imobiliară în care să fie înconjurați de profesioniști responsabili, educați și dornici să contribuie și să facă parte dintr-o lume imobiliară mai bună.

 

Ce vei afla în cadrul cursului:

 

*     Cine suntem: NAR, Codul Etic, APAIR
✔️ Viziune: unde ne dorim să ajungem?
✔️ Ce așteptări au membrii de la Asociație?
✔️ Cum funcționează Asociația?
✔️ Codul Etic: prezentare articole și studii de caz.
✔️ Relația de lucru cu publicul al REALTORILOR®
✔️ APAIR, Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru, MLS.
✔️ Brandul REALTOR® - instrucțiuni de folosire, protecție marcă.
✔️ Implicare & contribuție.

TRAINERI:

 

*     Bogdan Guțu, REALTOR®, activează în domeniul imobiliar de peste șapte ani, interval de timp în care a acumulat experiență și a investit în educație de specialitate, pentru a oferi cele mai bune servicii și rezultate clienților pe care îi reprezintă.

 

*     Dan Negulescu, REALTOR® este activ in imobiliare din 1999. Susținător entuziast al reprezentării exclusive și membru fondator al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România, el este unul din primii promotori ai acestui sistem de lucru în țara noastră.

 

Dan Negulescu este de părere că un profesionist trebuie să se perfecționeze continuu și să-și împărtășească experiențele cu colegii lui de breaslă. Tocmai de aceea a contribuit la crearea primului Curs de Reprezentare, predat in 2010 de Tony Macaluso. De asemenea a participat la cursurile ”Train the Trainer” NAR predate de Tony Macaluso și Zola Szerentses, și a predat mai multe Cursuri de Cod Etic, precum și alte cursuri în APAIR.

 

Dan Negulescu: „Codul Etic NAR, adoptat integral de APAIR încă de la formarea sa, este coloana vertebrală pentru corectitudinea în afacerile imobiliare. Acest Cod este instrumentul principal de business, pentru că respectarea sa strictă conduce la multiple beneficii atât pentru REALTORI cât și pentru Clienții lor. Nu poți lucra neetic și să te bucuri de respect, prestigiu și venituri constante și predictibile...Deci asumarea voluntară și integrală a Codului Etic asigură atât siguranța cât și transparența pentru toți participanții la tranzacțiile imobiliare.”

 

Conform Statutului APAIR, fiecare membru acceptă să urmeze și să absolve anual un curs de instruire cu privire la Codul Etic al Asociației. Membrii APAIR şi cei ce își doresc să devină membri ai APAIR vor susține în cadrul cursului şi examenul de Cod Etic.

 

*     Cursul se adresează membrilor APAIR, membrilor în devenire / simpatizanți, precum și oricărui profesionist din domeniul imobiliar care dorește să ne cunoască

 

Când

Din 02.03.2021 09:00
La 02.03.2021 14:30

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream