Curs Internațional acreditat REBI: Seller Representative Specialist, SRS® | APAIR

Curs Internațional acreditat REBI: Seller Representative Specialist, SRS®

25.03.2021 09:00 la 26.03.2021 17:00 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closed

➡️ 25-26 Martie 2021, 09:00-17:00, Online

🚀 Diferențiază-te în fața clienților tăi vânzători!

💥 Cel mai prestigios curs internațional oferit de NAR agenților imobiliari reprezentanți ai vânzătorilor este disponibil din acest an în România!

Reinventează modul în care îți reprezinți clienții vânzători, participând la cursul de două zile oferit de APAIR cu susținerea REBI (Real Estate Business Institute, afiliat NAR), SRS - Seller Representative Specialist (Specialist în Reprezentarea Vânzătorului)

În perioada 25-26 Martie 2021, între 09:00-17:00, APAIR, în parteneriat cu National Association of REALTORS® (NAR), vă invită să participați la cursul internațional SRS adresat profesioniștilor în imobiliare, desfășurat în limba română.

Majoritatea colegilor care astăzi oferă servicii de reprezentare au participat la cursurile NAR, unde au aflat informații prețioase și structura serviciului de reprezentare.

Află care sunt metodele, instrumentele și tehnicile de care ai nevoie pentru a le oferi clienților tăi vânzători suportul de care au nevoie și pe care îl doresc.

Participând la SRS - Seller Representative Specialist, vei afla răspunsurile la întrebările de mai jos ⤵️

🔸 Cum îți crești sfera de influență și cum identifici clienții țintă mai ușor?

🔸 Știi să îi arăți proprietarului care vinde singur la câte riscuri și provocări se expune?

🔸 Cum gestionezi obiecțiile proprietarilor ca un adevărat Specialist în domeniul imobiliar?

🔸 Știi să identifici strategia de promovare potrivită pentru fiecare proprietate? Sau crezi că aceeași strategie de vânzare funcționează pentru toate proprietățile?

🔸 Cum îți stabilești valoarea comisionului? Și cum comunici proprietarului valoarea comisionului tău, astfel încât să nu întâmpini obiecții?

🔸 De ce este importantă evaluarea proprietății? Cum știi dacă vei putea vinde proprietatea?

🔸 Poți să promovezi și mai atractiv o proprietate decât o faci acum? Care sunt tehnicile prin care creezi interes pentru proprietatea promovată?

🔸 Unde găsesc cumpărătorii proprietățile dorite? Dar agenții cumpărătorilor?

🔸 Știi să prezinți proprietarilor ofertele obținute? Chiar obții cel mai bun preț atunci când obții mai multe oferte de preț pentru o proprietate?

🔸 Tu știi care sunt tehnicile de negociere cele mai eficiente? Iți dorești să înveți o tehnică nouă?

🔸Care sunt cele mai eficiente metode de a face follow-up, că să câștigi un client pe viață? 

Participă la cursul internațional SRS - Seller Representative Specialist și vei avea toate resursele de care ai nevoie ca să aduci un plus de valoare clienților tăi, să crești numărul proprietăților din portofoliul tău și să poți închide mai rapid și mai eficient tranzacțiile.

Ana-Maria Istrati, REALTOR®, trainer APAIR acreditat NAR și REBI.

Despre Ana-Maria Istrati: REALTOR® din 2015, trainer APAIR și NAR din 2019, Ana-Maria este practicantă a Reprezentării Exclusive ca mod de lucru din anul 2014, iar investiția continuă în educație și clienții mulțumiți o recomandă ca pe un practician de la care colegii de breaslă au oportunitatea de a culege informații cu aplicabilitate directă în activitatea cotidiană.

„Trecerea de la intermediere la reprezentare exclusivă nu a fost ușoară sau lipsită de obstacole, iar după doi ani de încercări și contracte obținute cu greu, participarea la SRS în decembrie 2015 mi-a adus claritate asupra procesului de RE și m-a ajutat să ofer ulterior servicii la un standard ridicat clienților mei.

Principalul motiv pentru care m-am antrenat pentru a deveni trainer acreditat REBI și a livra acest curs este dorința de a contribui la scurtarea timpului în care cei mai mulți colegi de breaslă vor face trecerea către serviciile de reprezentare exclusivă oferite clienților.” ne împărtășește Ana-Maria.

🤝 INVESTIȚIA TA ÎN DEZVOLTAREA PERSONALĂ ȘI PROFESIONALĂ

🚀Curs de două zile, SRS - Seller Representative Specialist - 800 lei

⭐ Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20%.

💥 Înscrie-te acum, locurile sunt limitate!

*Prețul include participarea la 2 zile de curs, manualul de curs.

Note: Înscrierea la curs este nominală și nu poate fi cedată către o altă persoană.

Când

Din 25.03.2021 09:00
La 26.03.2021 17:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream

Curs online GRATUIT: Cod Etic și Inițiere REALTOR®

  🔔 Curs Cod Etic si Iniţiere Realtor®

💯 Online, gratuit

📌 18 octombrie, orele 9:00 - 15:00

⭐ Facilitat de Ileana Preda, trainer acreditat APAIR și NAR

 

În lipsa unor normative și reglementări ale profesiei de agent imobiliar în România, pentru un consumator de servicii imobiliare este destul de greu să aprecieze profesionalismul unui agent imobiliar. Tocmai de aceea, este esențial să fii recunoscut ca specialist în domeniu și validat de o Asociație Profesională.

În data de 18 octombrie , te invităm să participi la cursul de Cod Etic și Iniţiere Realtor®. Ai oportunitatea de a participa online, din confortul casei sau biroului tău, din oraşul tău. Oriunde te afli, noi îţi pregătim o experienţă nouă şi interacţiune cu colegii din APAIR, ONLINE - în sala virtuală.

Cursul va fi facilitat de Ileana Preda - Realtor ® și trainer acreditat APAIR și NAR. Ileana și-a început cariera în domeniul imobiliar în anul 2003, în Palm Beach County Florida, unde a activat ca agent imobiliar până în 2009. Prin programele educaționale pe care le susține, promovează reprezentarea exclusivă ca mod de lucru, acoperind metode practice ce pot fi aplicate imediat în activitatea unui profesionist în imobiliare.

👉 Ce este un REALTOR®?

REALTOR® este acel agent imobiliar care parcurge și își asumă o educație privind Codul Etic, instrumentul care îi ghidează conduita atât față de public și clienți, cât și față de comunitatea imobiliară.

👉 Ce este Codul Etic?
Codul Etic reprezintă fundația educației profesionale în APAIR. Acesta ghidează agenții imobiliari și arată publicului nivelul de angajament, educație și dedicație pentru profesia de agent imobiliar al fiecărui REALTOR®. Beneficiem de acest Cod Etic prin parteneriatul APAIR cu National Association of REALTORS® din SUA – cea mai mare asociație imobiliară din lume, cu peste 1,6 milioane de membri.

👉 De ce să participi ?

Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® își propune să parcurgă Codul Etic, dar mai ales să familiarizeze participanții cu practica apartenenței la o comunitate imobiliară în care să fie înconjurați de profesioniști responsabili, educați și dornici să contribuie și să facă parte dintr-o lume imobiliară mai bună.

👉 Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează membrilor APAIR, membrilor în devenire, precum și oricărui profesionist din domeniul imobiliar care doreşte să ne cunoască. Este GRATUIT, iar participarea este condiționată de înregistrarea prealabilă.

  👉 Ce vom discuta la curs:
✔️ Cine suntem: NAR, Codul Etic, APAIR
✔️ Viziune: unde ne dorim să ajungem
✔️ Ce așteptări au membrii de la Asociație
✔️ Cum funcționează Asociația
✔️ Codul Etic: prezentare articole și studii de caz
✔️ Relația de lucru cu publicul al REALTORILOR®
✔️ APAIR, Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru, MLS
✔️ Brandul REALTOR® - instrucțiuni de folosire, protecție marcă
✔️ Implicare și contribuție

 

📌 Important de știut:
✔️ Conform Statutului APAIR, fiecare membru acceptă să urmeze și să absolve anual un curs de instruire cu privire la Codul Etic al Asociației
✔️ Agenții imobiliari care doresc să devină membri APAIR vor susține un examen de Cod Etic (imediat după terminarea cursului)

 

🔔 Vrei să participi?
👉  Înscrierea la curs se face prin completarea formularului .

👉 Cursul se susține ONLINE, prin utilizarea platformei Zoom. Datele de logare le vei primi prin email, în ziua dinaintea evenimentului.
👉 Program curs: 18 octombrie, între 9:00-15:00.