Curs Internațional acreditat REBI: Seller Representative Specialist, SRS® | APAIR

Curs Internațional acreditat REBI: Seller Representative Specialist, SRS®

28.01.2021 09:00 la 29.01.2021 17:00 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closedCel mai prestigios curs internațional oferit de NAR agenților imobiliari reprezentanți ai vânzătorilor este disponibil din acest an în România!

Reinventează modul în care îți reprezinți clienții vânzători, participând la cursul de două zile oferit de APAIR cu susținerea REBI (Real Estate Business Institute, afiliat NAR), SRS - Seller Representative Specialist (Specialist în Reprezentarea Vânzătorului)

 

Cursul Internațional SRS | 28-29 Ianuarie 2021, București

 

În perioada 28-29 Ianuarie 2021, între 09:00-17:00, APAIR, în parteneriat cu National Association of REALTORS® (NAR), vă invită să participați la cursul internațional adresat profesioniștilor în imobiliare, desfășurat în premieră în limba română.


Majoritatea colegilor care astăzi oferă servicii de reprezentare au participat la cursurile NAR, unde au aflat informații prețioase și structura serviciului de reprezentare.

 

🍀Cursul va fi susținut de Igor Postovanu, trainer acreditat NAR și APAIR.

 

⏰ Înscrie-te acum, locurile sunt limitate!

 

28-29 Ianuarie 2021, 09:00-17:00, Online

 

SRS - Seller Representative Specialist (Specialist în Reprezentarea Vânzătorului)

 

Diferențiază-te în fața clienților tăi vânzători!

Află care sunt metodele, instrumentele și tehnicile de care ai nevoie pentru a le oferi clienților tăi vânzători suportul de care au nevoie și pe care îl doresc.

Participând la SRS - Seller Representative Specialist, vei afla răspunsurile la întrebările de mai jos


🔸 Cum îți crești sfera de influență și cum identifici clienții țintă mai ușor?
🔸 Știi să îi arăți proprietarului care vinde singur la câte riscuri și provocări se expune?
🔸 Cum gestionezi obiecțiile proprietarilor ca un adevărat Specialist în domeniul imobiliar?
🔸 Știi să identifici strategia de promovare potrivită pentru fiecare proprietate? Sau crezi că aceeași strategie de vânzare funcționează pentru toate proprietățile?
🔸 Cum îți stabilești valoarea comisionului? Și cum comunici proprietarului valoarea comisionului tău, astfel încât să nu întâmpini obiecții?
🔸 De ce este importantă evaluarea proprietății? Cum știi dacă vei putea vinde proprietatea?
🔸 Poți să promovezi și mai atractiv o proprietate decât o faci acum? Care sunt tehnicile prin care creezi interes pentru proprietatea promovată?
🔸 Unde găsesc cumpărătorii proprietățile dorite? Dar agenții cumpărătorilor?
🔸 Știi să prezinți proprietarilor ofertele obținute? Chiar obții cel mai bun preț atunci când obții mai multe oferte de preț pentru o proprietate?
🔸 Tu știi care sunt tehnicile de negociere cele mai eficiente? Iți dorești să înveți o tehnică nouă?
🔸Care sunt cele mai eficiente metode de a face follow-up, că să câștigi un client pe viață?

 

Participă la cursul internațional SRS - Seller Representative Specialist susținut de Igor Postovanu și vei avea toate resursele de care ai nevoie ca să îți aduci un plus de valoare clienților tăi, să crești numărul proprietăților din portofoliul tău și să poți închide mai rapid și mai eficient tranzacțiile.

TRAINER: Vom parcurge etapele cursului „Specialist în Reprezentarea Vânzătorului” împreună cu Trainerul APAIR, acreditat REBI, Igor Postovanu, REALTOR®.

Igor Postovanu, REALTOR® și membru APAIR, lucrează neîntrerupt ca agent imobiliar din 2004, iar din 2013 a ales Reprezentarea Exclusivă ca singurul mod de lucru. Încă de la început a pus mare accent pe Analiza Comparativă de Piață ca un element foarte important în procesul de listare.

Realizarea Analizelor a fost o învățare experențială, iar rezultatele pe care Igor le poate demonstra sunt impresionante, sloganul lui fiind “We sell fast”. Igor e dornic să împărtășească concluziile adunate pe parcursul acestui proces de-a lungul anilor, așa că te invităm să-ți pregătești întrebările și să vii să le dezbatem împreună în cadrul evenimentului.

 

28-29 Ianuarie | Seller Representative Specialist, SRS®

👍 INVESTIȚIA TA ÎN DEZVOLTAREA PERSONALĂ ȘI PROFESIONALĂ

Curs de două zile, SRS - Seller Representative Specialist - 800 lei

Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20%.


*Prețul include participarea la 2 zile de curs, manualul de curs.
Notă: Înscrierea la curs este nominală și nu poate fi cedată către o altă persoană.

Când

Din 28.01.2021 09:00
La 29.01.2021 17:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream

Curs online GRATUIT: Cod Etic și Inițiere REALTOR®

  🔔 Curs Cod Etic si Iniţiere Realtor®

💯 Online, gratuit

📌 18 octombrie, orele 9:00 - 15:00

⭐ Facilitat de Ileana Preda, trainer acreditat APAIR și NAR

 

În lipsa unor normative și reglementări ale profesiei de agent imobiliar în România, pentru un consumator de servicii imobiliare este destul de greu să aprecieze profesionalismul unui agent imobiliar. Tocmai de aceea, este esențial să fii recunoscut ca specialist în domeniu și validat de o Asociație Profesională.

În data de 18 octombrie , te invităm să participi la cursul de Cod Etic și Iniţiere Realtor®. Ai oportunitatea de a participa online, din confortul casei sau biroului tău, din oraşul tău. Oriunde te afli, noi îţi pregătim o experienţă nouă şi interacţiune cu colegii din APAIR, ONLINE - în sala virtuală.

Cursul va fi facilitat de Ileana Preda - Realtor ® și trainer acreditat APAIR și NAR. Ileana și-a început cariera în domeniul imobiliar în anul 2003, în Palm Beach County Florida, unde a activat ca agent imobiliar până în 2009. Prin programele educaționale pe care le susține, promovează reprezentarea exclusivă ca mod de lucru, acoperind metode practice ce pot fi aplicate imediat în activitatea unui profesionist în imobiliare.

👉 Ce este un REALTOR®?

REALTOR® este acel agent imobiliar care parcurge și își asumă o educație privind Codul Etic, instrumentul care îi ghidează conduita atât față de public și clienți, cât și față de comunitatea imobiliară.

👉 Ce este Codul Etic?
Codul Etic reprezintă fundația educației profesionale în APAIR. Acesta ghidează agenții imobiliari și arată publicului nivelul de angajament, educație și dedicație pentru profesia de agent imobiliar al fiecărui REALTOR®. Beneficiem de acest Cod Etic prin parteneriatul APAIR cu National Association of REALTORS® din SUA – cea mai mare asociație imobiliară din lume, cu peste 1,6 milioane de membri.

👉 De ce să participi ?

Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® își propune să parcurgă Codul Etic, dar mai ales să familiarizeze participanții cu practica apartenenței la o comunitate imobiliară în care să fie înconjurați de profesioniști responsabili, educați și dornici să contribuie și să facă parte dintr-o lume imobiliară mai bună.

👉 Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează membrilor APAIR, membrilor în devenire, precum și oricărui profesionist din domeniul imobiliar care doreşte să ne cunoască. Este GRATUIT, iar participarea este condiționată de înregistrarea prealabilă.

  👉 Ce vom discuta la curs:
✔️ Cine suntem: NAR, Codul Etic, APAIR
✔️ Viziune: unde ne dorim să ajungem
✔️ Ce așteptări au membrii de la Asociație
✔️ Cum funcționează Asociația
✔️ Codul Etic: prezentare articole și studii de caz
✔️ Relația de lucru cu publicul al REALTORILOR®
✔️ APAIR, Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru, MLS
✔️ Brandul REALTOR® - instrucțiuni de folosire, protecție marcă
✔️ Implicare și contribuție

 

📌 Important de știut:
✔️ Conform Statutului APAIR, fiecare membru acceptă să urmeze și să absolve anual un curs de instruire cu privire la Codul Etic al Asociației
✔️ Agenții imobiliari care doresc să devină membri APAIR vor susține un examen de Cod Etic (imediat după terminarea cursului)

 

🔔 Vrei să participi?
👉  Înscrierea la curs se face prin completarea formularului .

👉 Cursul se susține ONLINE, prin utilizarea platformei Zoom. Datele de logare le vei primi prin email, în ziua dinaintea evenimentului.
👉 Program curs: 18 octombrie, între 9:00-15:00.