Cod Etic și Inițiere REALTOR® - curs online GRATUIT | APAIR

Cod Etic și Inițiere REALTOR® - curs online GRATUIT

07.12.2021 09:00 la 07.12.2021 15:00 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closed

În data de 7 Decembrie 2021, te invităm să participi la cursul de Cod Etic și Iniţiere Realtor®. Ai oportunitatea de a participa la acest curs din confortul casei sau biroului tău, din oraşul tău.  Oriunde te afli, noi îţi pregătim o experienţă nouă şi interacţiune cu colegii din APAIR, ONLINE- în sala virtuală.

După participarea la acest curs, vei înțelege cum poți deveni mai bun, cum poți practica această frumoasă meserie la cele mai înalte standarde profesionale, oferind clientului care te angajează cele mai bune servicii, servicii ce au la bază valori foarte puternice, precum: loialitate, transparență, competență și etică.

Beneficiem de acest Cod Etic prin parteneriatul APAIR cu National Association of REALTORS® (NAR) din SUA – cea mai mare asocia
ție imobiliara din lume, ce are peste 1,4 milioane membri.

Regula este una foarte simplă: Fă pentru ceilalți ceea ce ai vrea ca ceilalți să facă pentru tine.

Vrei să știi cum poți să ai mai multe beneficii pentru tine, pentru clienții tăși pentru întreaga piață imobiliarăRespectând un Cod Etic, prin care adopți anumite standarde profesionale. 

În lipsa unor normative și reglementări ale profesiei de agent imobiliar în România, pentru un consumator de servicii imobiliare este destul de greu să aprecieze profesionalismul unui agent imobiliar. Tocmai de aceea, este esențial să fii recunoscut ca un specialist în domeniu și validat de o Asociație Profesională.

👉 Ce este un REALTOR®?

REALTOR®: este acel agent imobiliar care parcurge și își asumă o educație privind Codul Etic, instrumentul care îi ghidează conduita atât față de public și clienți, cât și față de comunitatea imobiliară

👉 Ce  este Codul Etic?

Codul Etic reprezintă fundația educației profesionale în APAIR. Acesta ghideazăagenții imobiliari și arată publicului nivelul de angajament, educație și dedicație pentru profesia de agent imobiliar al fiecărui REALTOR®.

În afară de valorile care ne țin împreună, apartenența la comunitatea APAIR este o practică continuă, care presupune implicare, simțul de apartenență, calitatea relațiilor pe care le stabilim și entuziasmul de a fi parte din ceva mai mare decât noi înșine.

👉 Despre curs:

Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® își propune să parcurgăCodul Etic, dar mai ales să familiarizeze participanții cu practica apartenenței la o comunitate imobiliară în care să fie înconjurați de profesioniști responsabili, educațși dornici să contribuie și să facă parte dintr-o lume imobiliară mai bună.

Cursul se adresează membrilor APAIR, membrilor în devenire / simpatizanți, precum și oricărui profesionist din domeniul imobiliar care doreşte să ne cunoască. Este GRATUIT, iar participarea este condiționată de înregistrare.

 Vom discuta despre:
Cine suntem: NAR, Codul Etic, APAIR;
Viziune: unde ne dorim să ajungem?
Ce așteptări au membrii de la Asociație?
Cum funcționeazăAsociația?
Codul Etic: prezentare articole și studii de caz.
Relația de lucru cu publicul al REALTORILOR®
APAIR, Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru, MLS.
Brandul REALTOR® - instrucțiuni de folosire, protecție marcă.
Implicare & contribuție.

Important de știut: 

*Conform Statutului APAIR, fiecare membru acceptă să urmeze și să absolve anual un curs de instruire cu privire la Codul Etic al Asociației;

 

*Agenții imobiliari care doresc să devină membri APAIR, vor susține un examen de Cod Etic (imediat după terminarea cursului); 

 

 👉 Traineri: David Grigorescu și Ana Maria Istrati 

Notă:

👉 Înscrierea la curs se face prin completarea formularului;👉 Cursul se susține ONLINE, prin utilizarea platformei Zoom. Datele de logare le vei primi prin email, în ziua dinaintea evenimentului.  👉Program curs: 9:00-15:00

Când

Din 07.12.2021 09:00
La 07.12.2021 15:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream

Curs online GRATUIT: Cod Etic și Inițiere REALTOR®

  🔔 Curs Cod Etic si Iniţiere Realtor®

💯 Online, gratuit

📌 18 octombrie, orele 9:00 - 15:00

⭐ Facilitat de Ileana Preda, trainer acreditat APAIR și NAR

 

În lipsa unor normative și reglementări ale profesiei de agent imobiliar în România, pentru un consumator de servicii imobiliare este destul de greu să aprecieze profesionalismul unui agent imobiliar. Tocmai de aceea, este esențial să fii recunoscut ca specialist în domeniu și validat de o Asociație Profesională.

În data de 18 octombrie , te invităm să participi la cursul de Cod Etic și Iniţiere Realtor®. Ai oportunitatea de a participa online, din confortul casei sau biroului tău, din oraşul tău. Oriunde te afli, noi îţi pregătim o experienţă nouă şi interacţiune cu colegii din APAIR, ONLINE - în sala virtuală.

Cursul va fi facilitat de Ileana Preda - Realtor ® și trainer acreditat APAIR și NAR. Ileana și-a început cariera în domeniul imobiliar în anul 2003, în Palm Beach County Florida, unde a activat ca agent imobiliar până în 2009. Prin programele educaționale pe care le susține, promovează reprezentarea exclusivă ca mod de lucru, acoperind metode practice ce pot fi aplicate imediat în activitatea unui profesionist în imobiliare.

👉 Ce este un REALTOR®?

REALTOR® este acel agent imobiliar care parcurge și își asumă o educație privind Codul Etic, instrumentul care îi ghidează conduita atât față de public și clienți, cât și față de comunitatea imobiliară.

👉 Ce este Codul Etic?
Codul Etic reprezintă fundația educației profesionale în APAIR. Acesta ghidează agenții imobiliari și arată publicului nivelul de angajament, educație și dedicație pentru profesia de agent imobiliar al fiecărui REALTOR®. Beneficiem de acest Cod Etic prin parteneriatul APAIR cu National Association of REALTORS® din SUA – cea mai mare asociație imobiliară din lume, cu peste 1,6 milioane de membri.

👉 De ce să participi ?

Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® își propune să parcurgă Codul Etic, dar mai ales să familiarizeze participanții cu practica apartenenței la o comunitate imobiliară în care să fie înconjurați de profesioniști responsabili, educați și dornici să contribuie și să facă parte dintr-o lume imobiliară mai bună.

👉 Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează membrilor APAIR, membrilor în devenire, precum și oricărui profesionist din domeniul imobiliar care doreşte să ne cunoască. Este GRATUIT, iar participarea este condiționată de înregistrarea prealabilă.

  👉 Ce vom discuta la curs:
✔️ Cine suntem: NAR, Codul Etic, APAIR
✔️ Viziune: unde ne dorim să ajungem
✔️ Ce așteptări au membrii de la Asociație
✔️ Cum funcționează Asociația
✔️ Codul Etic: prezentare articole și studii de caz
✔️ Relația de lucru cu publicul al REALTORILOR®
✔️ APAIR, Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru, MLS
✔️ Brandul REALTOR® - instrucțiuni de folosire, protecție marcă
✔️ Implicare și contribuție

 

📌 Important de știut:
✔️ Conform Statutului APAIR, fiecare membru acceptă să urmeze și să absolve anual un curs de instruire cu privire la Codul Etic al Asociației
✔️ Agenții imobiliari care doresc să devină membri APAIR vor susține un examen de Cod Etic (imediat după terminarea cursului)

 

🔔 Vrei să participi?
👉  Înscrierea la curs se face prin completarea formularului .

👉 Cursul se susține ONLINE, prin utilizarea platformei Zoom. Datele de logare le vei primi prin email, în ziua dinaintea evenimentului.
👉 Program curs: 18 octombrie, între 9:00-15:00.