OAMENI pentru OAMENI - sustinem impreuna refugiatii din Ucraina !!! 

Oferim GRATUIT cazare pe termen scurt si mediu refugiatilor din Ucraina, o masa calda si acomodare.  Suntem alaturi de cetatenii ucraineni si familiile lor, care astazi au nevoie de OAMENI cu suflet mare sa le deschida usa, acum cand nevoia lor este vitala si urgenta!   

Facem apel catre intreaga comunitate a agenților imobiliari pentru a se uni si a contribui la aceasta cauza! 
Toti colegii si partenerii nostri ce vor sa ajute, sunt incurajati sa contribuie financiar in unul din conturile deschise special in acest scop:

-RO23BTRLRONCRT00T0717903 (cont deschis in RON, titular APAIR)
-RO35BTRLEURCRT00T0717902 (cont deschis in EURO, titular APAIR)
-RO75BTRLUSDCRT00T0717902 (cont deschis in USD, titular APAIR)
*SWIFT: BTRLRO22 *Sprijinul vostru poate fi facut atat de persoane fizice, cat si juridice sub forma de donatie/sponsorizare. *Va vom informa constant asupra fondurilor primite si a suportului oferit;

De asemenea, puteti contribui si prin implicarea in gasirea de spatii unde refugiatii pot fi cazati, prin incurajarea clientilor sa se implice. Este datoria noastra ca și breasla si ca oameni inainte de toate, sa luam atitudine si sa punem umarul la eforturile colective de a ajuta vecinii nostri ucraineni. Va multumim pentru implicare, contributie si toata dedicarea de care ati dat dovada. Avem nevoie in continuare de suportul vostru, al tuturor! 

Pentru a dona folosind plata cu cardul in oricare din cele 3 valute, te rugam sa folosesti meniul de mai jos.