Am început discuțiile pentru crearea de filiale APAIR® la nivel local!

10.04.2024

„O echipă nu este un grup de oameni care lucrează împreună. Este un grup de oameni care au încredere unii în alții.” – Simon Sinek

Proiectul inițiat de Gabi Arteni, Prim-Vicepreședinte APAIR® -  referitor la dezvoltarea APAIR® la nivel național, prin crearea de filiale puternice, cu lideri locali - a demarat ieri la Cluj și se bazează pe astfel de echipe. 

Întâlnirea cu Ciprian Iacob (Metropolitan Real Estate Properties), Flaviu-Răzvan Gozman (Oxygen Estate),  Csapo Szabolcs (Win Imobiliare) și Gavrilă Iusco (Mr.Exclusivitate Cluj),  reprezentanți ai comunității locale din zona Transilvania Sud – așa cum este definită în proiect – a fost primul pas către identificarea situațiilor concrete cu care se confruntă această comunitate și către definirea beneficiilor membrilor în orașele în care activează.

„Sunt convins că vom reuși doar prin creșterea numărului de membri și înființarea de filiale teritoriale să fim principalul jucător de pe piața imobiliară și partener de discuție cu instituțiile statului și organizațiile non-profit, în reglementarea profesiei de agent imobiliar. Fără o organizare teritorială puternică și închegată,  care să se ocupe de membri, sa creeze evenimente de colaborare zonală și națională, de networking, să  fim aproape de toți membrii asociației și să le înțelegem provocările specifice fiecărei localități în parte, nu putem progresa, evolua și nu putem fi cu adevărat Vocea Agenților Imobiliari din România!”- Gabi Arteni.