Conferința NAR- San Francisco, 8-11 Noiembrie 2019

 

 




In perioada 8-11 Noiembrie 2019, in San Francisco a avut loc 🌐 cel mai mare eveniment de Real Estate la nivel mondial, organizat de NAR (National Association of Realtors): 2019 NAR REALTORS® Conference & Expo, unde  am avut placerea si onoarea sa fim prezenti alaturi de peste 20.000 de participanti atat din SUA, cat si din toate colturile lumii.



Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR) a fost prezenta la eveniment cu cea mai numeroasa delegatie de pana acum: David Grigorescu (Presedinte APAIR 2019-2020), Dan Negulescu (Ambasador Global NAR), Andrei Rusu (Presedinte ales 2020-2021), Igor Postovanu (Presedinte APAIR 2018-2019), Cristina Neamtu (membru APAIR), Marius Rusnac (membru APAIR), impreuna cu Alina Aeby (Ambasador NAR).  🙏🌐Ne-am bucurat sa reprezentam REALTORII® din Romania si sa impartasim cu voi aceasta experienta incantatoare. 

 

Despre REALTORS® Conference & Expo

Aceasta conferinta se sustine anual in SUA si aduna profesionistii in domeniul imobiliar din toata lumea. In anul 2019 s-a desfasurat in San Francisco, la Moscone Center.  In cadrul conferintei se desfasoara evenimente precum:

  •           Sesiuni/cursuri de educatie imobiliara unde se discuta subiecte de interes pentru activitatea agentilor imobiliari, prezentate de traineri recunoscuti la nivel national si international; anul acesta in doar 4 zile s-au sutinut 100 de sesiuni educationale.

  •       Un targ imobiliar (Expo) unde au fost prezenti peste 400 de expozanti care au prezentat produse si servicii dedicate exclusiv desfasurarii activitatii imobiliare, precum si ultimele tehnologii in materie de real estate.

  •        Evenimente speciale precum: Gala de inaugurare a noului Presedinte NAR- Vince Malta (Inaugural Gala), un Concert cu celebritati (Celebrity Concert) si Gala dedicata membrilor internationali (International Gala);

  •          Networking. Ai ocazia sa faci schimb de experienta cu colegi REALTORI® din peste 60 de tari prezente la eveniment; sa stabilesti contacte si colaborari internationale.

 

Orice agent imobiliar REALTOR® poate participa la aceasta conferinta, accesul fiind permis tuturor vizitatorilor. Accesul la eveniment se face doar prin achizitia unor bilete, iar costul acestora difera in functie de tipul de acces dorit. Astfel, poti opta pentru acces la sesiunile de educatie si Expo pentru o zi (200$- membru NAR/250$ -non-membru), sau acces pentru mai multe zile (450$ membru NAR/450$ -non-membru).

*Lista completa a preturilor poate fi consultata aici: https://www.conference.realtor/registration-options/

 

In 2019 am avut o delegatie numeroasa in San Francisco, Romania fiind recunoscuta de catre mai multi participanti, colegi REALTORI® care stiau de APAIR si de schimbarile pe care REALTORII® din Romania le aduc in tara noastra prin urmarea modelului NAR, fiind astfel un exemplu pentru colegii nostri din toata lumea. A fost o mandrie sa fim recunoscuti la nivel international si sa avem alaturi o echipa de REALTORI® romani care sa reprezinte tara noastra in cadrul celui  mai mare eveniment imobiliar la nivel mondial.

 

Delegatia APAIR prezenta in San Francisco a participat la mai multe evenimente din cadrul Conferintei NAR, printre care Gala de Inaugurare a noului Presedinte NAR 2020: Vince Malta , unde a avut ocazia de a-l cunoaste personal pe Vince Malta; Gala internationala unde colegul nostru Dan Negulescu a fost desemnat “International REALTOR®  of the year 2019”, recunoastere adusa de NAR pentru implicarea sa deosebita. Acest titlu se acorda unui singur REALTOR® pentru merite deosebite, fiind cel mai inalt titlu pe care il poate primi. 

 



In anul 2020, Conferinta NAR se va desfasura in perioada 13-16 noiembrie in New Orleans. Ne dorim ca si anul acesta sa fim prezenti in numar cat mai mare si incurajam colegii REALTORI® sa ni se alature. Informatiile cu privire la inscriere, bilete si evenimente pot fi gasite pe site-ul oficial: https://www.conference.realtor/