Juridice by Night. SUMMER FIESTA. Special edition together with APAIR

31.07.2024

JURIDICE by Night

SUMMER FIESTA

special edition

together with APAIR

Naive – etaj 5 


JURIDICE.ro împreună cu APAIR, vă așteaptă joi, 29 august 2024, de la ora 20:00la Naive (Bd. I.C. Brătianu 36, et. 5 – Magazinul București), să petrecem împreună ultimele zile de vară, prin momente de bucurie și relaxare, alături de prieteni și colegi.

Ne dorim să unim profesioniști din domeniul juridic și reprezentanți ai industriei imobiliare, pentru a sărbători și a întări legăturile dintre cele două domenii complementare. Ne dorim să oferim participanților oportunitatea de a-și lărgi orizonturile, de a întâlni colegi din domeniu și de a împărtăși povești și cunoștințe. Este un moment de relaxare și conexiune, unde putem să ne cunoaștem mai bine, să dezvoltăm relații și să ne bucurăm de compania unor oameni inspirați și excepționali.

Muzica live creează o atmosferă relaxantă, iar gustările fine și băuturile vor fi partenerii perfecți pentru discuții și crearea oportunităților de a vă extinde rețeaua de contacte, într-un cadru elegant și rafinat.

Înscrierile și rezervările se fac la juridicebynight@juridice.ro, în limita a 150 locuri disponibile. Pentru a vă oferi o experiență personalizată, vă vom solicita numele și numărul de telefon (confidențialitatea dvs. este respectată, nu vom comunica adresa de e-mail).

Eveniment organizat de JURIDICE.ro, APAIR & Naive și dedicat profesioniștilor din domeniul juridic și reprezentanților industriei imobiliare.