Cum a fost la "Porți deschise APAIR" (2021)

13.08.2021

După o perioadă plină de provocări în ceea ce privește organizarea evenimentelor cu participare fizică, profesioniștii din domeniul imobiliar au profitat din plin de primul eveniment de networking din 2021 organizat de Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România, intitulat “Porți deschise APAIR”.

Evenimentul s-a adresat atât REALTORILOR®, cât și tuturor agenților imobiliari dornici să afle mai multe despre APAIR și NAR și s-a desfășurat în două orașe, cu participanți din două comunități de REALTORI® importante, aflate în continuă creștere, respectiv București și Brașov.

În cadrul evenimentului, ne-am bucurat de prezența unor invitați speciali din SUA, prieteni ai comunității APAIR,  reprezentanți ai National Association of Realtors, cea mai mare asociație imobiliară din lume, formată din peste 1.5 milioane de membri; oameni valoroși care de-a lungul timpului au adus numeroase contribuții pentru breaslă imobiliară din România și anume: Alina Aeby (NAR- Coordonator Global pentru Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa);  Gizo Ujarmeli (NAR- Ambasador pentru România, Georgia și R.Moldova); Zola Szerencses (NAR-Global Business Aliance member; trainer internațional acreditat)

Evenimentul a fost foarte bine primit de către toți participanții, care s-au bucurat de interacțiune față în față atât cu colegii de breaslă, cât și cu distinșii invitați; s-au împărtășit experiențe, s-a discutat despre oameni și imobiliare, despre comunitate și mai ales despre oportunități.

Networking și acces la colaborare fără granițe - una din principalele oportunități atunci când faci parte dintr-o comunitate imobiliară atât de numeroasă.  

Vrei să faci parte din ceva mult mai mare decât poți construi tu singur? Alege să faci parte dintr-o Asociație Profesională.  
Atunci când alegi să fi membru APAIR, defapt alegi să faci parte dintr-o comunitate și un grup de profesioniști , atât la nivel local, național, cât și internațional.

Mulțumiri speciale pentru implicare și dedicare atât invitaților, cât și voluntarilor care s-au implicat în organizarea acestor evenimente, precum și tuturor participanților. 



Articol scris de:
Cristina Neamțu
REALTOR®și Vicepreședinte APAIR 2021-2022