APEL UMANITAR către fiecare coleg de breaslă și fiecare OM ce poate ajuta!

28 Februarie 2022

Odoo • A picture with a caption

Astăzi este despre solidaritate. Suntem toți oameni, cetățeni ai aceleeași planete, iar războiul ce este menit a dezbina, defapt ne unește! Suntem alături de familiile și refugiații din Ucraina, care astăzi au nevoie de OAMENI cu suflet mare să le deschidă ușa, acum când nevoia lor este urgentă

Pentru că noi, profesioniștii din domeniul imobiliar, prin orice acțiune a noastră dorim să construim o lume imobiliară mai bună, ASTĂZI putem demonstra că ÎMPREUNĂ, uniți ca și breaslă, putem CONTRIBUI nu numai cu profesia și cunoștințele noastre din domeniul imobiliar, ci și cu calitatea de OM, cea care stă la baza tuturor relațiilor fundamentale din orice domeniu. 

Astăzi, facem apel către fiecare dintre voi, profesioniștii din domeniul imobiliar care aveți oportunitatea de a ameliora major impactul evenimentelor prin care trec refugiații din Ucraina, contribuind cu ce știm să facem mai bine. 

Astăzi ne unim forțele: facem un APEL UMANITAR către oricine este dornic să ajute. Am inițiat campania "OAMENI pentru OAMENI", ce are ca scop susținerea refugiaților din Ucraina. Avem deja formată o echipă de voluntari care în prezent se ocupă cu asigurarea transportului și cazării în diferite locații din București și din țară, precum și suport pentru ghidarea refugiaților, asigurarea hranei și a altor nevoi de bază. Am început deja colectarea de fonduri, precum și acțiuni concrete de transport și cazare a refugiaților, însă suportul de care avem nevoie este mult mai mare. 


Avem nevoie de ajutor pentru această cauză din partea fiecăruia dintre voi. 

Ajutorul vostru poate consta în: 

1. Contribuție financiară în unul din conturile APAIR deschise special pentru acest scop.

Conturile Asociației sunt: 

- RO23BTRLRONCRT00T0717903 (cont deschis în RON, titular APAIR)

- RO35BTRLEURCRT00T0717902 (cont deschis în EURO, titular APAIR)

- RO75BTRLUSDCRT00T0717902 (cont deschis în USD, titular APAIR)

*SWIFT: BTRLRO22

*Sprijinul vostru poate fi făcut atât de persoane fizice, cât și juridice sub formă de donație/sponsorizare.*Vă vom informa constant asupra fondurilor primite și a suportului oferit;

Vă asigurăm că suntem organizați, avem voluntari, profesioniști în real estate care au înțeles că pot contribui enorm prin experiența asumată în ani de zile. Împreună putem susține refugiații din Ucraina.

                           

2. Contribuție cu proprietăți disponibile la închiriere: 

Impreună putem facilita accesul la proprietăți puse la dispoziție GRATUIT sau cu costuri reduse de către proprietari, pentru cazarea pe termen scurt sau mediu a refugiaților; Te poți implica atât ca agent imobiliar, cât si ca proprietar de imobile, recomandând una sau mai multe proprietăți din orașul tău, GRATUIT sau contracost (la prețuri corecte/reduse) pretabile pentru cazarea pe termen scurt sau mediu a refugiaților din Ucraina. 

Dacă tu, agentul imobiliar sau colegii tăi, ori tu, cel care citesti acest mesaj,  poți contribui cu proprietăți disponibile la închiriere, care îndeplinesc condițiile menționate mai sus, te rugăm să ne informezi. 

 

3. Implică-te în orașul TĂU! 

Te poți alătura echipei de voluntari deja formate sau dacă nu există, poți începe chiar TU mobilizarea colegilor de breaslă pentru a se implica în această inițiativăDacă cunoști persoane din Ucraina care au nevoie de ajutor, le poți direcționa către noi.


Îți stăm cu drag la dispoziție cu orice informație și îți mulțumim că te alături cauzei noastre!
Îți mulțumim că îți pasă!🙏

                                           

Odoo - Sample 1 for three columns

Contribuție financiară 

Conturile Asociației deschise special pentru acest scop sunt: 

- RO23BTRLRONCRT00T0717903 (cont deschis în RON, titular APAIR)

- RO35BTRLEURCRT00T0717902 (cont deschis în EURO, titular APAIR)

- RO75BTRLUSDCRT00T0717902 (cont deschis în USD, titular APAIR)

*SWIFT: BTRLRO22

*Sprijinul vostru poate fi făcut atât de persoane fizice, cât și juridice sub formă de donație/sponsorizare.

*Vă vom informa constant asupra fondurilor primite și a suportului oferit;


Odoo - Sample 2 for three columns

Contribuție cu proprietăți disponibile la închiriere

Impreună putem facilita accesul la proprietăți puse la dispoziție GRATUIT sau cu costuri reduse de către proprietari, pentru cazarea pe termen scurt sau mediu a refugiaților; 

Te poți implica atât ca agent imobiliar, cât si ca proprietar de imobile, recomandând una sau mai multe proprietăți din orașul tău, GRATUIT sau contracost (la prețuri corecte/reduse) pretabile pentru cazarea pe termen scurt sau mediu a refugiaților din Ucraina. 

Dacă tu, agentul imobiliar sau colegii tăi, ori tu, cel care citesti acest mesaj,  poți contribui cu proprietăți disponibile la închiriere, care îndeplinesc condițiile menționate mai sus, te rugăm să ne informezi.

Odoo - Sample 3 for three columns

Implică-te în orașul TĂU! 

Te poți alătura echipei de voluntari deja formate sau dacă nu există, poți începe chiar TU mobilizarea colegilor de breaslă pentru a se implica în această inițiativă

Dacă cunoști persoane din Ucraina care au nevoie de ajutor, le poți direcționa către noi.