Workshop Online „Cum îți crești vânzările în noul an?" | APAIR

Workshop Online „Cum îți crești vânzările în noul an?"

14.12.2021 09:00 la 14.12.2021 13:00 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closed

Workshop ONLINE: Cum îți crești vânzările în noul an?
Când: 14 dec. 2021 | 9:00-12:00 
Unde: 📌Online, LIVE în clasă virtuală

Noul an este aproape aici și agenții imobiliari performanți sunt pregătiți să acționeze pentru a câștiga cota de piață pe care o merită! Un nou an poate însemna un nou început sau continuarea a ceea ce faci bine deja pentru a-ți asigura succesul. 

 👉Care sunt uneltele tehnologice care te ajută să îți optimizezi resursele?
În această ediție a worshopului APAIR vei descoperi cum poți face tehnologia să lucreze pentru tine și cum ne ajută resursele tenologice în generarea de noi oportunități de afaceri.  

👉Cum folosim cooperarea între agenți ca unealtă profesională?Răspunsul la această întrebare te ajută să adaugi constanță afacerii tale de agent imobiliar și să îți crești profitabilitatea lucrând cu intenție la crearea și menținerea unor relații de colaborare trainice. 

 👉Ce vei afla în cadrul acestui workshop?

* Vei descoperi tehnici și unelte utile pentru a genera noi oportunități de afaceri;
* Vei afla cum să îți monitorizezi eficient acțiunile efectuate și rezultatele obținute;
*Vei afla cum poți construi ușor relații pe viață cu potențialii tăi cliențși colegii colaboratori

 Participarea la acest workshop este un prim pas important ce te va conduce către îmbunătățirea rezultatelor tale!

 
Trainer
lleana Preda, REALTOR® este membru NAR din 2003 și membru APAIR din 2010. Trainer acreditat APAIR, Ileana sprijină și promovează în mod constant valorile APAIR și Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru de mai bine de 10 ani, în toate activități educaționale la care au participat sute de agenți imobiliari. 

 Investiția ta
Taxa de participare este de 150 lei / persoană și include participarea la evenimentul Live, Online.
*Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20% la înscriere.

Important de stiut:
👉 Înscrierea la curs se face prin completarea formularului;
👉 Cursul se susține ONLINE, prin utilizarea platformei Zoom. Datele de logare le vei primi prin email, în ziua dinaintea evenimentului. 
👉 Accesul la workshop este limitat și se face doar în baza înscrierii și confirmării plății.

Când

Din 14.12.2021 09:00
La 14.12.2021 13:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream

Curs online GRATUIT: Cod Etic și Inițiere REALTOR®

  🔔 Curs Cod Etic si Iniţiere Realtor®

💯 Online, gratuit

📌 18 octombrie, orele 9:00 - 15:00

⭐ Facilitat de Ileana Preda, trainer acreditat APAIR și NAR

 

În lipsa unor normative și reglementări ale profesiei de agent imobiliar în România, pentru un consumator de servicii imobiliare este destul de greu să aprecieze profesionalismul unui agent imobiliar. Tocmai de aceea, este esențial să fii recunoscut ca specialist în domeniu și validat de o Asociație Profesională.

În data de 18 octombrie , te invităm să participi la cursul de Cod Etic și Iniţiere Realtor®. Ai oportunitatea de a participa online, din confortul casei sau biroului tău, din oraşul tău. Oriunde te afli, noi îţi pregătim o experienţă nouă şi interacţiune cu colegii din APAIR, ONLINE - în sala virtuală.

Cursul va fi facilitat de Ileana Preda - Realtor ® și trainer acreditat APAIR și NAR. Ileana și-a început cariera în domeniul imobiliar în anul 2003, în Palm Beach County Florida, unde a activat ca agent imobiliar până în 2009. Prin programele educaționale pe care le susține, promovează reprezentarea exclusivă ca mod de lucru, acoperind metode practice ce pot fi aplicate imediat în activitatea unui profesionist în imobiliare.

👉 Ce este un REALTOR®?

REALTOR® este acel agent imobiliar care parcurge și își asumă o educație privind Codul Etic, instrumentul care îi ghidează conduita atât față de public și clienți, cât și față de comunitatea imobiliară.

👉 Ce este Codul Etic?
Codul Etic reprezintă fundația educației profesionale în APAIR. Acesta ghidează agenții imobiliari și arată publicului nivelul de angajament, educație și dedicație pentru profesia de agent imobiliar al fiecărui REALTOR®. Beneficiem de acest Cod Etic prin parteneriatul APAIR cu National Association of REALTORS® din SUA – cea mai mare asociație imobiliară din lume, cu peste 1,6 milioane de membri.

👉 De ce să participi ?

Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® își propune să parcurgă Codul Etic, dar mai ales să familiarizeze participanții cu practica apartenenței la o comunitate imobiliară în care să fie înconjurați de profesioniști responsabili, educați și dornici să contribuie și să facă parte dintr-o lume imobiliară mai bună.

👉 Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează membrilor APAIR, membrilor în devenire, precum și oricărui profesionist din domeniul imobiliar care doreşte să ne cunoască. Este GRATUIT, iar participarea este condiționată de înregistrarea prealabilă.

  👉 Ce vom discuta la curs:
✔️ Cine suntem: NAR, Codul Etic, APAIR
✔️ Viziune: unde ne dorim să ajungem
✔️ Ce așteptări au membrii de la Asociație
✔️ Cum funcționează Asociația
✔️ Codul Etic: prezentare articole și studii de caz
✔️ Relația de lucru cu publicul al REALTORILOR®
✔️ APAIR, Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru, MLS
✔️ Brandul REALTOR® - instrucțiuni de folosire, protecție marcă
✔️ Implicare și contribuție

 

📌 Important de știut:
✔️ Conform Statutului APAIR, fiecare membru acceptă să urmeze și să absolve anual un curs de instruire cu privire la Codul Etic al Asociației
✔️ Agenții imobiliari care doresc să devină membri APAIR vor susține un examen de Cod Etic (imediat după terminarea cursului)

 

🔔 Vrei să participi?
👉  Înscrierea la curs se face prin completarea formularului .

👉 Cursul se susține ONLINE, prin utilizarea platformei Zoom. Datele de logare le vei primi prin email, în ziua dinaintea evenimentului.
👉 Program curs: 18 octombrie, între 9:00-15:00.