Secretele unei vizionari reusite - Webinar gratuit | APAIR

Secretele unei vizionari reusite - Webinar gratuit

10.07.2020 09:30 la 10.07.2020 10:30 (Europe/Bucharest)

Bucuresti, România

Registration for this event is now closed

Odoo • Image and Text

Vrei sa ai succes în urma vizionărilor pe care le faci?

Ai impresia că pierzi prea mult timp la vizionări?

Iulian Niculae te asteapta vineri, 10 iulie, de la 9.30 la 10.30 la un Webinar gratuit, in care iti va povesti despre abordarea lui de succes in timpul vizionarilor, iar apoi, in calitate de invitat, Bogdan Anca, Realtor ce isi desfasoara activitatea in piata imobiliara din Constanța, iti va oferi perspectiva sa asupra acestei importante activitati din viata agentului imobiliar.

Iulian Niculae este REALTOR® și membru APAIR cu o vastă experienţă în piaţa imobiliară, pe care activează din 1993 neîntrerupt; în anul 2010 a abordat reprezentarea exclusivă ca mod de lucru şi este dornic să împărtășească concluziile adunate pe parcursul acestor ani. Iulian acordă o atenţie deosebită marketingului proprietăţii, iar etapa vizionării reprezintă unul dintre momentele cheie ale procesului.

Alatura-te si tu participantilor la webinar, imbunatateste-ti reusita in urma vizionarilor efectuate si nu iti mai irosi timpul fara succes.

Inscrie-te GRATUIT !!!

Unde

Visualize on Google Maps
Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
Str. Gramont nr 38, etaj 6, sectorul 4
Bucuresti B 040182
România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Când

Din 10.07.2020 09:30
La 10.07.2020 10:30

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream

Curs online GRATUIT: Cod Etic și Inițiere REALTOR®

  🔔 Curs Cod Etic si Iniţiere Realtor®

💯 Online, gratuit

📌 18 octombrie, orele 9:00 - 15:00

⭐ Facilitat de Ileana Preda, trainer acreditat APAIR și NAR

 

În lipsa unor normative și reglementări ale profesiei de agent imobiliar în România, pentru un consumator de servicii imobiliare este destul de greu să aprecieze profesionalismul unui agent imobiliar. Tocmai de aceea, este esențial să fii recunoscut ca specialist în domeniu și validat de o Asociație Profesională.

În data de 18 octombrie , te invităm să participi la cursul de Cod Etic și Iniţiere Realtor®. Ai oportunitatea de a participa online, din confortul casei sau biroului tău, din oraşul tău. Oriunde te afli, noi îţi pregătim o experienţă nouă şi interacţiune cu colegii din APAIR, ONLINE - în sala virtuală.

Cursul va fi facilitat de Ileana Preda - Realtor ® și trainer acreditat APAIR și NAR. Ileana și-a început cariera în domeniul imobiliar în anul 2003, în Palm Beach County Florida, unde a activat ca agent imobiliar până în 2009. Prin programele educaționale pe care le susține, promovează reprezentarea exclusivă ca mod de lucru, acoperind metode practice ce pot fi aplicate imediat în activitatea unui profesionist în imobiliare.

👉 Ce este un REALTOR®?

REALTOR® este acel agent imobiliar care parcurge și își asumă o educație privind Codul Etic, instrumentul care îi ghidează conduita atât față de public și clienți, cât și față de comunitatea imobiliară.

👉 Ce este Codul Etic?
Codul Etic reprezintă fundația educației profesionale în APAIR. Acesta ghidează agenții imobiliari și arată publicului nivelul de angajament, educație și dedicație pentru profesia de agent imobiliar al fiecărui REALTOR®. Beneficiem de acest Cod Etic prin parteneriatul APAIR cu National Association of REALTORS® din SUA – cea mai mare asociație imobiliară din lume, cu peste 1,6 milioane de membri.

👉 De ce să participi ?

Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® își propune să parcurgă Codul Etic, dar mai ales să familiarizeze participanții cu practica apartenenței la o comunitate imobiliară în care să fie înconjurați de profesioniști responsabili, educați și dornici să contribuie și să facă parte dintr-o lume imobiliară mai bună.

👉 Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează membrilor APAIR, membrilor în devenire, precum și oricărui profesionist din domeniul imobiliar care doreşte să ne cunoască. Este GRATUIT, iar participarea este condiționată de înregistrarea prealabilă.

  👉 Ce vom discuta la curs:
✔️ Cine suntem: NAR, Codul Etic, APAIR
✔️ Viziune: unde ne dorim să ajungem
✔️ Ce așteptări au membrii de la Asociație
✔️ Cum funcționează Asociația
✔️ Codul Etic: prezentare articole și studii de caz
✔️ Relația de lucru cu publicul al REALTORILOR®
✔️ APAIR, Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru, MLS
✔️ Brandul REALTOR® - instrucțiuni de folosire, protecție marcă
✔️ Implicare și contribuție

 

📌 Important de știut:
✔️ Conform Statutului APAIR, fiecare membru acceptă să urmeze și să absolve anual un curs de instruire cu privire la Codul Etic al Asociației
✔️ Agenții imobiliari care doresc să devină membri APAIR vor susține un examen de Cod Etic (imediat după terminarea cursului)

 

🔔 Vrei să participi?
👉  Înscrierea la curs se face prin completarea formularului .

👉 Cursul se susține ONLINE, prin utilizarea platformei Zoom. Datele de logare le vei primi prin email, în ziua dinaintea evenimentului.
👉 Program curs: 18 octombrie, între 9:00-15:00.